Naaktstrand Juist

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Bereikbaar per OV
  • Huisdieren welkom

Beschrijving

Naaktstrand Juist is een onofficieel naaktstrand op het gelijknamige Duitse waddeneiland. Juist is het langste (maar smal) Duitse waddeneiland met een lengte van oost naar west van ongeveer 17 kilometer en is onderdeel van het Werelderfgoed De Waddenzee. Het eiland Juist is ten opzichte van de buureilanden Borkum en Norderney iets bescheidener in haar faciliteiten en daardoor ook rustiger. Het toerisme bestaat voornamelijk uit jaarlijks terugkerende gasten, veelal families. Naaktrecreatie vindt vooral plaats op het oostelijke deel van de zandstranden van het eiland. Dat gedeelte leent zich ook voor lange naaktwandelingen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Juist

Het eiland Juist is slechts één keer per dag met de reguliere ferrydienst verbonden met het  Duitse Norddeich. De vertrektijden van de ferry zijn afhankelijk van het getij omdat het eiland alleen bij vloed bereikbaar is. Je kunt geen auto meenemen naar Juist want het eiland is autovrij, neem vooral je fiets mee. Een alternatieve oversteek naar het eiland is via een sneldienst of met het vliegtuig. Die gaan vaker maar zijn uiteraard duurder.

Alternatief openbaar vervoer op het eiland Juist zelf zijn de paardenkoetsen. Sommige daarvan rijden, in het zomerseizoen, vaste routes en stoppen bij “haltes”.

Heb jij Naaktstrand Juist in Duitsland bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Flugplatzstraße 21
26571 Juist
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
53.684509063684715, 7.025186205211166
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website
https://www.juist.de/