Naaktstrand Nordstrand Helgoland Düne

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV

Beschrijving

Naaktstrand Nordstrand Helgoland Düne is gelegen op het zustereiland Düne van het hoofdeiland Helgoland. Helgoland ligt in de Noordzee oostelijk van de Duitse Waddeneilanden.

Waar het zuidelijke strand van Helgoland-Düne wordt aangeduid als een familiestrand, is er op het noordelijke strand een vrije keuze met betrekking tot hoeveel kleding je draagt. Echter met het populairder worden van Helgoland heeft geklede recreatie hier de overhand gekregen. Op het strand vind je ook een kolonie zeehonden.

Bereikbaarheid Naaktstrand Nordstrand Helgoland Düne

Helgoland is autovrij en ook fietsen is niet toegestaan. Maar dat is natuurlijk geen probleem op deze eilanden van in totaal nog geen 5 vierkante kilometer.
Het eiland Helgoland-Düne is  te bereiken met een voetferry vanaf het hoofdeiland Helgoland. Dat is zelf te bereiken met ferry’s vanaf verschillende plaatsen op het Duitse vaste land.

Heb jij Naaktstrand Nordstrand Helgoland Düne in Duitsland bezocht?

Dit is alle informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Düne
27498 Helgoland
Hamburg & Schleswigholstein
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
54.18842640374198, 7.911578770663021
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website
https://www.helgoland.de/freizeit-gestalten/duene/