fbpx

word lid

van NFN open & bloot

NFN Open & Bloot zorgt samen met 58.000 naaktrecreanten dat bloot in Nederland gewoon is en blijft. Word lid en kies de lidmaatschapsvorm die bij je past.

Word lid van NFN

Jaarlidmaatschap 2022

Woon je alleen of ben je de enige op jouw adres die graag naakt recreëert, dan past dit lidmaatschap bij jou. De eerste persoon op een adres betaalt altijd dit tarief. 

Word lid van NFN

jaarlidmaatschap medebewoner

Tarief voor elke volgende medebewoner van 18 jaar en ouder. Het eerste lid op jouw adres betaalt altijd het individuele lidmaatschap van € 31,60. Meld je samen met je partner of volwassen kinderen aan.

Word lid van NFN

verenigingslid

Omdat jouw vereniging al een afdracht doet voor de diensten die NFN levert aan het bestuur, hoef je ons basis – lidmaatschap niet te betalen.

Jij betaalt voor: 

Wil je halverwege het jaar de magazines ontvangen, dan kan dat ook. Je betaalt dan € 3,95 per magazine inclusief verzendkosten binnen Nederland. 

Regel je dit voor:
Voor 1 maart, dan betaal je € 15,80
Voor 25 mei, dan betaal je € 11,85
Voor 14 september, dan betaal je € 7,90
Voor 15 november, dan betaal je € 3,95

Wat verandert er in 2022

Margot en Wouter wonen met hun twee opgroeiende minderjarige kinderen op één adres en zijn beiden lid van NFN. Ze betaalden in 2021 allebei € 30,20 per jaar (totaal € 60,40). Per 2022 betaalt de één € 31,60 (individueel lidmaatschap inclusief magazines) en de ander betaalt € 15,80 (samen lidmaatschap). Dat is voor dus voor hen samen € 47,40 per jaar. Beiden ontvangen een eigen factuur, een lidmaatschap is altijd persoonlijk.

Lees de lidmaatschapsvoorwaarden van NFN Open & Bloot hier.

Bekijk hier het handige tarievenoverzicht van 2022.

najaarsactie

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 helemaal gratis lid van NFN Open & Bloot! Je betaalt dan pas voor 2022! 

  • Je ontvangt in december ons magazine UIT!
  • Je ontvangt nog een jaarkaart voor 2021.
  • Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021.

Lees de uitgebreide lidmaatschapsvoorwaarden van NFN Open & Bloot hier

lid werft lid

draag een nieuw lid aan en ontvang een kortingscode van € 5,- voor in de webshop

Ken jij iemand die net als jij graag naakt recreërt, maar is diegene nog geen lid van NFN Open & Bloot. Je partner, een goede vriend? tip hem of haar dan om via jou lid te worden. Je ontvangt dan zelf een kortingscode van € 5,- voor in onze webshop.

  • Degene die lid wordt via jou kan gebruik maken van de lidmaatschappen ‘Individueel’, ‘Samen’ of (wanneer beschikbaar) een actielidmaatschap.
  • Het nieuwe lid geeft in het daarvoor bestemde opmerkingenveld de naam, het adres en het e-mailadres in van de aandrager.
  • Als aandrager ontvang je een digitale kortingscode ter waarde van € 5,- voor onze webshop.  

Lees de uitgebreide lidmaatschapsvoorwaarden van NFN Open & Bloot hier

dit doen wij voor jou

Word lid van NFN

Belangenbehartiging

Wij zijn de belangenbehartiger voor bloot recreërend Nederland. We zijn in gesprek met gemeentes, overheden en ondernemers over het belang, de ontwikkeling en de toegevoegde waarde van plekken voor blootrecreatie.

Word lid van NFN

Maatschappelijke acceptatie

Ons doel is meer begrip en maatschappelijke acceptatie voor naaktrecreatie in Nederland. Dat bloot gewoon is én blijft. We zoeken daarom ook continu de media op om ons verhaal te blijven vertellen.

Word lid van NFN

Advies & informatie

We zijn er voor alle naakt-recreanten, we ondersteunen besturen van naturistenverenigingen en adviseren gemeenten en recreatie-schappen. Op wereldwijde locatievinder BlootKompas! vind je jouw perfecte blootlocatie en via onze media informeren we je over alles wat met naaktrecreatie te maken heeft.

producten & diensten

NFN-Jaarkaart 2022

Jaarkaart

Met jouw persoonlijke NFN-jaarkaart krijg je toegang tot alle blootbestemmingen wereldwijd.

magazine

We maken prachtige lifestyle magazines boordevol inspiratie, informatie en tips! Twee keer per jaar BlootGewoon! en twee keer per jaar UIT!.

activiteiten

We organiseren en faciliteren regelmatig leuke activiteiten, waar je als lid aan deel kunt nemen. 

ledenvoordeel

Als lid profiteer je van flinke kortingen bij diverse campings, accommodaties, sauna’s en natuurlijk in onze webshop.

Word lid van NFN

blootkompas!

Ontdek ruim 1.850 blootlocaties wereldwijd op onze locatievinder BlootKompas! en lees de reviews van bezoekers.

de wet

Openbare naaktrecreatie is in Nederland bij wet vastgelegd en wordt in de praktijk gereguleerd door gemeenteraden, recreatieschappen en andere strandbeheerders. Zij bepalen of een naaktstrand een officiële status krijgt. Dit betekent NIET dat andere plekken ongeschikt zijn voor naaktrecreatie.

wat leden zeggen

'Met mijn lidmaatschap help ik om bloot meer gewoon te maken in Nederland. Het voelt goed om hier een bijdrage aan te leveren!'
Carolien van de Brink
Lid sinds 2012
'De magazines die ik thuis ontvang helpen mij om meer te praten over mijn favoriete vrijetijdsbesteding.'
Stefan Assenberg
Lid sinds 2006
'Ik ben vooral lid omdat NFN Open & Bloot het maatschappelijke debat en de pers op zoekt en daar vertellen dat bloot heel gewoon is.'
Linda de Groot
Lid sinds 2018
0
Leden

NFN Open & Bloot heeft 58.ooo leden, sluit je ook aan!