Word lid van NFN

Bij NFN zetten wij ons iedere dag weer vol enthousiasme en daadkracht in voor jou en al die andere Nederlanders die graag bloot recreëren. Word lid van NFN Open en Bloot – dan draag je bij aan de acceptatie van bloot en heb je op veel manieren een streepje voor.

Word lid van NFN

BELANGENBEHARTIGING

Met jouw lidmaatschap help je mee om al die prachtige blootlocaties in Nederland te laten voortbestaan en uit te breiden. Samen met jou bouwen we aan veiligheid, vrijheid, respect en aan een wereld waarin iedereen zijn eigen keuzes kan maken. Je draagt bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van bloot in Nederland.

Advies en informatie

Vragen over bloot recreëren? Je kunt bij ons altijd terecht voor informatie en advies. Op onze websites, in onze magazines, nieuwsbrieven en via social media houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Je krijgt daarnaast 4x per jaar onze magazines Bloot! of UIT! thuisgestuurd.

Ledenvoordeel

Met onze ledenpas heb je toegang tot alle blootlocaties; waar dan ook ter wereld! Om het blote leven nog leuker te maken organiseren wij vaak evenementen en activiteiten. Kortingen en voordelen bij een groot aantal campings, sauna's, vakantielocaties en verenigingsterreinen. In onze webshop vind je allerlei leuke artikelen waar je als lid extra korting op krijgt.

0 +
NFN-leden gingen je voor!
Word lid van NFN

Lid worden van NFN Open & Bloot

Je bent lid voor maar
€ 30,20 per jaar. Dat is slechts € 2,50 per maand!

Het lidmaatschap wordt tot jaarlijks automatisch verlengd. Voor jongeren tot 25 jaar is het lidmaatschap helemaal gratis! Bekijk hier de voorwaarden van het lidmaatschap en de algemene voorwaarden.