fbpx

adverteren

Adverteren 2023

Wil jij onder de aandacht komen bij mensen die graag in hun blootje recreëren en bewust van het leven genieten? De tijdschriften van Blootgewoon! en Natuurlijk! NFN worden elk kwartaal door minstens 58.000 lezers gelezen en met onze online uitingen bereiken we tot wel 75.000 unieke bezoekers per maand.

Als kennisbron zijn wij informatieplatform voor naaktrecreanten, gesprekspartner voor ondernemers en adviseur van overheden. Uit onderzoek blijkt dat zo’n 2,5 miljoen Nederlanders regelmatig bloot recreëren. Op vakantie, in de sauna, een dagje naar het naaktstrand, op een verenigingscamping of in de eigen achtertuin; ieder maakt hierin zijn eigen keuze.

uit-lentenummer-2020-bladerversie-mockup

Magazine UIT!

UIT! is het ledenmagazine over naaktrecreatie dat tweemaal per jaar aan NFN-leden (58.000) wordt toegestuurd. Het tijdschrift UIT! is er voor iedereen voor wie bloot méér is dan alleen een recreatievorm. Het magazine ligt bij enkele honderden bibliotheken en diverse naturistenlocaties. Het staat boordevol reisreportages, buitentips, camping- en verenigingsnieuws, gezondheidsweetjes, duurzame tips en mooie wellnessplekjes.

adverteren bij NFN, Blootkompas, BlootGewoon, Natuurlijk NFN, Bloot magazine, UIT

Magazine BlootGewoon!

BlootGewoon! gaat over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten. Het magazine verschijnt tweemaal per jaar en zit vol tips, reisreportages en wellness-mogelijkheden. Het blad is bedoeld voor iedereen die zo nu en dan bloot wil ontspannen. BlootGewoon! magazine wordt gelezen door 58.000 NFN-leden en is te koop bij diverse Nederlandse tijdschriftenwinkels, via bol.com en via de webshop van NFN Open & Bloot.

mockuper (5)

BlootKompas!

Op locatievinder BlootKompas! vinden tienduizenden naaktrecreanten hun vakantiebestemming of dagje uit. Ruim 1.800 blootlocaties wereldwijd mét reviews van gasten vind je hier terug. Van kleine sauna en familiecamping tot hotels en naaktstranden.

Jouw blootlocatie kan gratis worden vermeld en al v.a. €12.50 per maand heb je nog meer mogelijkheden om jouw locatie in de schijnwerpers te zetten bij jouw doelgroep.

Advertenties

Digitale nieuwsbrieven

We versturen maandelijks digitale nieuwsbrieven naar ruim 30.000 abonnees. Dit zijn leden van NFN Open & Bloot, maar ook andere geïnteresseerden in naaktrecreatie. Onze nieuwsbrieven bevatten altijd heel veel relevant nieuws, tips & inspiratie voor naaktrecreatie. De nieuwsbrieven worden goed gelezen en zijn perfect geschikt voor een advertorial! 

Advertenties

Bannering online

Op locatievinder BlootKompas! en www.nfn.nl draaien banners in verschillende formaten. 

Een banner draait in een carroussel op één of beide websites. Geïnteresseerden kunnen gelijk doorklikken naar de website van jouw locatie. Er is keuze uit platte en bewegende banners! 

Advertenties

Rubrieks-advertenties

Eenvoudig en betaalbaar adverteren en jouw boodschap onder de aandacht brengen van duizenden naaktrecreanten? Dat kan in print in UIT! de Doeken, de ledenbijlage van onze magazines of op www.nfn.nl. Het plaatsen van een rubrieksadvertentie kan al vanaf € 18,55. Dus zoek je een maatje voor een dagje strand of om mee op vakantie te gaan? Of wil je je (sta)caravan verkopen?

Housing Market concept - keys on house key rings, real estate, homes neighborhood equity buy sell

Blootlocatie verkopen?

Heb jij een blootlocatie in Nederland of in het buitenland en wil je deze verkopen? En vind je het belangrijk dat jouw locatie bloot blijft? Binnenkort kun je jouw locatie te koop aanbieden op BlootKompas! We helpen om jouw locatie bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. Heb je vragen, neem dan contact op met Cornelia Schepp via ad@nfn.nl.

Bekijk hier de print & online combi-deals

Advertenties
NFN Open & Bloot

Belangenbehartiger, ledenorganisatie en initiatiefnemer voor naaktrecreatie in Nederland.

Advertenties
Groot bereik

De tijdschriften van BlootGewoon! en Natuurlijk! NFN worden elk kwartaal door 58.000 lezers gelezen en met onze online uitingen bereiken we tot wel 75.000 unieke bezoekers per maand.

Advertenties
2.5 miljoen

Herhaaldelijk onderzoek heeft uitgewezen dat er in Nederland zo’n 2,5 miljoen mensen zijn die zo nu en dan naakt recreëren.

Advertenties
Wereldwijd

Wereldwijd kun je bloot recreëren op duizenden plekken; van naaktstranden en campings tot verenigingen en wellnessresorts. Ieder maakt hierin zijn eigen keuze.

Meer weten of een advertentie plaatsen?

Wij staan je graag te woord. Neem contact op met Advertising Manager
Cornelia Schepp via 033 – 253 30 50 of ad@nfn.nl.