fbpx

adverteren

Adverteren op BlootKompas!2024

Uit onderzoek blijkt dat zo’n 2,5 miljoen Nederlanders regelmatig bloot recreëren. Op vakantie, in de sauna, een dagje naar het naaktstrand, op een verenigingscamping of in de eigen achtertuin; ieder maakt hierin zijn eigen keuze. 

Tienduizenden naaktrecreanten gebruiken BlootKompas! om inspiratie op te doen voor hun volgende blote uitstapje. Het is dan ook de ideale plek om te adverteren voor jouw blootlocatie. Op deze pagina vind je alle advertentiemogeljkheden.

bk-mockup

DeLuxe-pakket BlootKompas!

Een vermelding op BlootKompas! kan gratis, maar v.a.  € 13,35 per maand heb je nog meer mogelijkheden om jouw locatie in de schijnwerpers te zetten bij jouw doelgroep. Dit noemen we het DeLuxe-pakket. 

Voordelen van het DeLuxe-pakket:

  • 1000 woorden (i.p.v. 300)
  • 20 foto’s (i.p.v. 5) 
  • Ruimte voor 1 video
  • Reageren op reviews
zonnetje

In het zonnetje op de homepage

Ook kun je per week een positie kopen op de homepagina van BlootKompas! (‘In het zonnetje’) of op een specifieke landenpagina. Op die manier staat jouw blootlocatie mooi in de spotlight!

Deze advertenties lopen voor minimaal vier aaneengesloten weken. 

bannering2

Banners op onze websites

Op locatievinder BlootKompas! en www.nfn.nl draaien banners in verschillende formaten. 

Een banner draait in een carroussel op één of beide websites. Geïnteresseerden kunnen gelijk doorklikken naar de website van jouw locatie.

Er is keuze uit platte en bewegende banners! 

Housing Market concept - keys on house key rings, real estate, homes neighborhood equity buy sell

Blootlocatie verkopen?

Heb jij een blootlocatie in Nederland of in het buitenland en wil je deze verkopen? En vind je het belangrijk dat jouw locatie bloot blijft? Dan kun je jouw locatie te koop aanbieden op BlootKompas!

We helpen om jouw locatie bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. Heb je vragen, neem dan contact op met Cornelia Schepp via ad@nfn.nl.

uit-lentenummer-2020-bladerversie-mockup

Adverteren bij NFN

Naast BlootKompas! zijn er nog meer manieren om naaktrecreanten via NFN Open & Bloot te benaderen.

Zo is er advertentieruimte beschikbaar in onze magazines BlootGewoon! en Uit!, hebben we een advertentieprikbord (online en in de bladen), en kan jouw blootlocatie op onze socials vermeld worden.

Bekijk hier de print & online combi-deals

Advertenties
NFN Open & Bloot

Belangenbehartiger, ledenorganisatie en initiatiefnemer voor naaktrecreatie in Nederland.

Advertenties
Groot bereik

De tijdschriften van BlootGewoon! en Natuurlijk! NFN worden elk kwartaal door 58.000 lezers gelezen en met onze online uitingen bereiken we tot wel 75.000 unieke bezoekers per maand.

Advertenties
2.5 miljoen

Herhaaldelijk onderzoek heeft uitgewezen dat er in Nederland zo’n 2,5 miljoen mensen zijn die zo nu en dan naakt recreëren.

Advertenties
Wereldwijd

Wereldwijd kun je bloot recreëren op duizenden plekken; van naaktstranden en campings tot verenigingen en wellnessresorts. Ieder maakt hierin zijn eigen keuze.

Meer weten of een advertentie plaatsen?

Wij staan je graag te woord. Neem contact op met Advertising Manager
Cornelia Schepp via 033 – 253 30 50 of ad@nfn.nl.