Reisbureaus gespecialiseerd in naaktrecreatie

In Nederland zijn er enkele reisbureaus die gespecialiseerd zijn in naturistische bestemmingen. Zowel Internatuur, Euronature, Naturisten Busreizen en Flamingo Sailing zijn aangesloten bij NFN Open & Bloot.

Internatuur helpt je graag bij je keuze. Ook hebben zij ervaring in ‘Naturistisch op vakantie gaan met kinderen en singlereizen’. Uit hun persoonlijke ervaringen vertellen zij je over de leukste plekken.

Reisbureau Internatuur is er voor al je naturistische vakanties. Ze bestaan al ruim 30 jaar. Alle accommodaties zijn persoonlijk door Internatuur bezocht. Zij helpen je graag bij je keuze.

 NFN-Ledenvoordeel: NFN leden betalen geen € 25,- reserveringskosten op vertoon van de ledenpas.

Sinds 2001 is Euronature dé specialist in naturistische vakanties. Van bestemmingen in Europa tot verre bestemmingen in Azië, Noord-Amerika en het Caribisch gebied. Een kampeerplaats, een ingerichte safaritent, een appartement, hotel of luxe villa: wat uw wensen ook zijn, Euronature regelt het voor jou. Ook voor vliegtickets, autohuur, overtochten, overnachtingshotels en reisverzekeringen kun je bij hun terecht. Euronature is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

NFN Ledenvoordeel: NFN-leden betalen geen reserveringskosten bij online boeking van hun vakantie via de website euronature.nl De kortingscode NFNLV2020 is geldig van 12 dec 2019 tot 1 april 2020. De gehele vakantie moet plaatsvinden in 2020. (voor 31-12-2020)

Sinds 2010 bestaat Naturistenbusreizen.nl. Het is de enige reisorganisatie in Nederland die reizen per touringcar naar Domaines Naturist in Frankrijk organiseert. De reizen zijn volledig verzorgd. Ideaal voor wie zelf niet zo ver wil rijden. Instappen kan in Nederland of België. Alle bestemmingen zijn vooraf bezocht en inclusief reis per touringcar heen en terug, overnachting met Halfpension, uitstapjes ter plaatse per touringcar. Voor 2020 staan er 2 reizen op het programma naar La Petite Brenne en Le Colombier.

NFN Ledenvoordeel: Leden NFN betalen voor onze reizen in 2020 geen boekingskosten. Kopie van ledenkaart met boekingsbescheiden insturen.