fbpx

Blootlocatie
Te Koop

Droom jij al jaren van een eigen vakantiehuis, camping, accommodatie of bed & breakfast? In dit overzicht vind je blootlocaties die te koop staan in binnen- en buitenland!

Op deze pagina vind je overzicht van locaties die te koop staan. Wil je een blootcamping of B&B overnemen of zoek je een (vakantie)huis aan de Spaanse Costa direct aan het naaktstrand? Je vindt het hier. 

TE KOOP

Naturistencamping Le Clos Barrat

Frankrijk

Eigenaren Johan & Yolanda: ‘Er is veel veranderd op Le Clos Barrat sinds onze komst in 2015 en we hebben nog veel ideeën om kamperen nog mooier en leuker te maken. Dit avontuur geeft ons de kans om veel geweldige mensen te ontmoeten en we zijn altijd ontroerd om te zien hoe deze prachtige familie elk jaar een beetje groeit.

Maar… we beseffen ook dat we stilaan tegen onze grenzen aanlopen. En omdat de toekomst van Clos Barrat erg belangrijk voor ons is, vinden wij het verstandig om nu actief op zoek te gaan naar onze opvolgers. Beseffend dat dit proces misschien lang kan duren, zullen wij met veel plezier en enthousiasme blijven werken (en investeren).’ Meer informatie? Mail naar info@leclosbarrat.fr 

TE KOOP

Sunmed woning

Spanje

Woning gelegen op enkele stappen van het naaktstrand! Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken en 2 terrassen, waarvan 1 overdekt. Op de tweede en bovenste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers + badkamer en nog 2 terrassen. Wordt gemeubeld verkocht en beschikt tevens over een private overdekte parking binnen het domein. Het domein beschikt over tropische tuinen met 3 zwembaden: en ruim buitenzwembad, een verwarmd binnenbad en een kinderbad.

Prijs: 179.000,00 € (niet inbegrepen notariskosten, taksen en beschrijvingskosten). Voor inlichtingen over deze woning en andere woningen op de naturistendomeinen van Vera Playa : contacteer Viviane (Nederlandstalig).

www.sunmedproperties2008.com, sunmed2008@hotmail.com, 0034670914141. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een correcte afhandeling.

TE KOOP

Camping Creuse Nature

Frankrijk

Heb je er altijd al van gedroomd om het roer om te gooien en te gaan werken en leven op een naturistencamping? Dan is dit nu je kans! Wij, Reinier en Els, gooiden 26 jaar geleden het roer om en we hebben er geen moment spijt van gehad. Nu zijn we toe aan ons pensioen. We zoeken opvolgers die de camping bloot willen 

voortzetten, gastvrij en met zorg voor de prachtige natuur. Creuse Nature ligt op slechts 1 dagje rijden van Nederland, middenin Frankrijk in een schitterend ongerept gebied. Deze streek is booming bij Fransen, Belgen en Nederlanders. Voor meer informatie bel: 0033 677442949

TE KOOP

Vera Playa 'Monte Carlo'

Almeria - Spanje

Elke dag genieten van het blote leven onder de Spaanse zon? In Vera Playa wordt binnenkort gestart met de bouw van woningen.

Monte Carmelo
Binnenkort wordt gestart met de verkoop van een nieuw project ‘Monte Carmelo’. De ontwikkeling komt in de straat van het Vera Playa Club hotel, op de terreinen van de voormalige naturistencamping, in Vera Playa, in de provincie Almería, Spanje. Op 200 meter van het strand wordt nu het nieuwe domein ontwikkeld, met 100 vrijstaande woningen. Er is keuze uit twee verschillende type woningen, elk voorzien van een privézwembad (6m x 3m).

Twee type woningen
Het model ‘Laguna Azul’ betreft een woning met drie slaapkamers en drie badkamers, waarvan één slaapkamer op de begane grond

en de twee overige slaapkamers op de eerste verdieping. Het model ‘Estrella’ biedt drie slaapkamers en twee badkamers op de begane grond.

Beide woningen zijn voorzien van een video-intercom en een oplaadpunt voor een elektrische auto. Voor de vroege beslissers is het nog mogelijk om te kiezen voor de bouw van een kelder van ongeveer 90 m2 (meerprijs).

Voor wat betreft het model Laguna Azul kan de bouw van een kelder van 60m2 voor een meerprijs van € 40.000,- en voor het model Estrella heb je de mogelijkheid voor een kelder van 90m2 voor de prijs van € 60.000,- (excl. belasting). Bel voor meer informatie: 0034 – 670 91 4141 of kijk op de website van Sunmed.

Vera Playa Spanje

TE KOOP

Naturistencamping De Kikker

Hall - Gelderland - Nederland

Naturistencamping De Kikker heeft 70 ruime kampeerplaatsen, verdeeld over drie velden met elk een eigen karakter. Op het bijna drie hectare grote terrein is overal snel internet beschikbaar. Het sanitair is modern en luxe ingericht. Dichtbij het buitenzwembad ligt de nieuwe saunaruimte. De elektriciteitsvoorziening van de camping is volledig energieneutraal.

Ligging De Kikker
Naturistencamping ‘De Kikker’ ligt tussen de Veluwezoom, nabij de prachtige natuur van de Loenermark, de Posbank en de IJsselvallei. De Hanzesteden Zutphen, Deventer, Doesburg en Bronckhorst zijn op fietsafstand bereikbaar. De camping is

populair bij vele gasten, met  een bezetting van ruim boven de 90%.

Opvolging gezocht
De eigenaren, Ineke en Arie, voelen zich nog niet oud, maar de jaren beginnen wel te tellen. Zij zijn daarom op zoek naar nieuwe eigenaren, die De Kikker als naturistencamping willen voortzetten. Droom je van je eigen naturistencamping in een prachtige omgeving? Stuur dan een mail naar info@campingdekikker.nl voor een vrijblijvende kennismaking en kom meer te weten over het warme kikkergevoel.

Naturistencamping De Kikker zoekt nieuwe eigenaars
Naturistencamping De Kikker Hall BlootKompas!

TE KOOP

Jouw locatie hier?

In binnen- of buitenland