fbpx

Blootlocatie Te Koop

Droom jij al jaren van een eigen vakantiehuis, camping, accommodatie of bed & breakfast? In dit overzicht vind je blootlocaties die te koop staan in binnen - en buitenland!

Op deze pagina vind je overzicht van locaties die te koop staan. Wil je een blootcamping of B&B overnemen of zoek je een (vakantie)huis aan de Spaanse Costa direct aan het naaktstrand? Je vindt het hier.

Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij hebben heel veel contact met locatie-eigenaren en weten vaak als eerste als er iets in de verkoop komt. Wil je dat wij jou als eerste bellen? Mail je gegevens en je specifieke wens naar info@blootkompas.nl! 

Camping Creuse Nature

Frankrijk
  •  
Te koop

 Heb je er altijd al van gedroomd om het roer om te gooien en te gaan werken en leven op een naturistencamping? Dan is dit nu je kans! Wij, Reinier en Els, gooiden 26 jaar geleden het roer om en we hebben er geen moment spijt van gehad. Nu zijn we toe aan ons pensioen. We zoeken opvolgers die de camping bloot willen voortzetten, gastvrij en met zorg voor de prachtige natuur. Creuse Nature ligt op slechts 1 dagje rijden van Nederland, middenin Frankrijk in een schitterend ongerept gebied. Deze streek is booming bij Fransen, Belgen en Nederlanders. Voor meer informatie bel: 0033 677442949

Vakantiehuis

België
  •  
Te koop

Vakantieverblijf te België, 120 km van Utrecht.

Een geheel afgeschermd terrein met een natuurlijk begroeide omheining. Voorzien van een recreatiecaravan 12 x 3.50 m + berging van 40 m² in zeer bosrijke omgeving in de Kempen. Het totale terrein is 2040 m². Uitermate geschikt voor naturisme.

Vraagprijs € 35.000 k.k. Meer informatie: bel 06-23145865 of mail camperbouwharmelen@outlook.com

Vera Playa 'Monte Carlo'

Almeria, Spanje
  •  
Te koop
Vera Playa Spanje

Elke dag genieten van het blote leven onder de Spaanse zon? In Vera Playa wordt binnenkort gestart met de bouw van woningen.

Monte Carmelo

Binnenkort wordt gestart met de verkoop van een nieuw project ‘Monte Carmelo’. De ontwikkeling komt in de straat van het Vera Playa Club hotel, op de terreinen van de voormalige naturistencamping, in Vera Playa, in de provincie Almería, Spanje. Op 200 meter van het strand wordt nu het nieuwe domein ontwikkeld, met 100 vrijstaande woningen. Er is keuze uit twee verschillende type woningen, elk voorzien van een privézwembad (6m x 3m).

Twee type woningen

Het model ‘Laguna Azul’ betreft een woning met drie slaapkamers en drie badkamers, waarvan één slaapkamer op de begane grond en de twee overige slaapkamers op de eerste verdieping.

Het model ‘Estrella’ biedt drie slaapkamers en twee badkamers op de begane grond.

Beide woningen zijn voorzien van een video-intercom en een oplaadpunt voor een elektrische auto. Voor de vroege beslissers is het nog mogelijk om te kiezen voor de bouw van een kelder van ongeveer 90 m2 (meerprijs).

Voor wat betreft het model Laguna Azul kan de bouw van een kelder van 60m2 voor een meerprijs van € 40.000,- en voor het model Estrella heb je de mogelijkheid voor een kelder van 90m2 voor de prijs van € 60.000,- (excl. belasting). Bel voor meer informatie: 0034 – 670 91 4141

Naturistencamping De Kikker

Hall, Gelderland, Nederland
  •  
Te koop
Naturistencamping De Kikker zoekt nieuwe eigenaars

Naturistencamping De Kikker heeft 70 ruime kampeerplaatsen, verdeeld over drie velden met elk een eigen karakter. Op het bijna drie hectare grote terrein is overal snel internet beschikbaar. Het sanitair is modern en luxe ingericht. Dichtbij het buitenzwembad ligt de nieuwe saunaruimte. De elektriciteitsvoorziening van de camping is volledig energieneutraal.

Ligging De Kikker

Naturistencamping ‘De Kikker’ ligt tussen de Veluwezoom, nabij de prachtige natuur van de Loenermark, de Posbank en de IJsselvallei. De Hanzesteden Zutphen, Deventer, Doesburg en Bronckhorst zijn op fietsafstand bereikbaar. De camping is populair bij vele gasten, met  een bezetting van ruim boven de 90%.

Opvolging gezocht

De eigenaren, Ineke en Arie, voelen zich nog niet oud, maar de jaren beginnen wel te tellen. Zij zijn daarom op zoek naar nieuwe eigenaren, die De Kikker als naturistencamping willen voortzetten. Droom je van je eigen naturistencamping in een prachtige omgeving? Stuur dan een mail naar info@campingdekikker.nl voor een vrijblijvende kennismaking en kom meer te weten over het warme kikkergevoel.

Naturistencamping De Kikker Hall BlootKompas!

Jouw locatie hier?

In binnen- of buitenland
  •  
verkocht
Vakantiehuis Te Koop aanbieden op BlootKompas!
Voorbeeldfoto