Naaktstrand Hanlan’s Point Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Natuurwater

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Hanlan’s Point Beach is een openbaar gemeentelijk strand gelegen op Hanlan’s Point op de Toronto Islands nabij Toronto, Ontario aan de oever van Lake Ontario. Een kilometer lang stuk van het strand werd in 2002 officieel door de stad erkend als naaktstrand. Het is het tweede officieel erkende strand waar bloot gerecreeerd mag worden en is opgericht door een gemeentelijke verordening. Canada’s enige andere officiële strand waar kleding optioneel is, is Wreck Beach in Vancouver, British Columbia.

Hoe te komen naar naaktstrand Hanlan’s Point Beach?

Hanlan’s Point is te bereiken door de veerboot te nemen aan de voet van Bay Street bij Queens Quay. Afgezien van de kosten van de veerboot is er geen toegangsprijs.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Lakeshore Ave, M5J
ON M5J 2W2 Toronto
Ontario
Ontario
Canada
Navigatieadres
Google coördinaten
43.619751310604514, -79.39390491586914
map Open kaart