Naaktstrand Lake Simon

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Natuurwater
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Lake Simon (ook wel Lac-Simon) is een gemengd strand, hier liggen naturisten en geklede badgasten door elkaar. De verhouding is ongeveer 50/50. Naakt zwemmen en activiteiten op het water worden beter getolereerd dan naakt zonnen op het strand. Het strand ligt in Canada in het hart van de regio Outaouais.

Bereikbaarheid naaktstrand Lake Simon

Ligging: steek vanaf het openbare strand van Duhamel in oostelijke richting het riviertje de Nation over (maak een ruime bocht richting open water, waar het ondieper is) om er te komen. Per boot ligt het strand in het noordoosten van het schitterende Lake Simon.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Duhamel
Quebec
Canada
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
46.0006, -75.0790
map Open kaart