Naaktstrand Red Sands Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Beschutte ligging

Beschrijving

Naaktstrand Red Sands Beach is een klein en beschut onofficieel naaktstrand aan het Kootenay Lake. Vooral gebruikt door locals en erg rustig. Mooi zandstrand en het water wordt maar langzaam diep dus ook geschikt voor kinderen. Geen faciliteiten. Het strandje ligt naast een gekleed strand behorende bij een hotel. Wel afgeschermd door struikgewas maar op zichtafstand.

Geen parkeergelegenheid langs Bealby Point Road (parkeerverbod). Vanaf de weg loopt een steil paadje naar beneden, over het spoor(niet meer in gebruik), naar het strand. Niet geschikt voor mindervaliden.

Adresgegevens

Adres

Bealby Point Road
Nelson
Brits-Columbia
Canada

Navigatieadres

Google coördinaten
49.5169818, 117.2625216
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website