Naaktstrand Pointe-Taillon

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Pointe-Taillon ligt aan het ‘Lac St-Jean’ bij de plaats St-Henri-de-Taillon in de provincie Quebec in Canada. Het zijn verschillende zandstranden in het Nationaal Park Pointe-Taillon.

Bereikbaarheid Naaktstrand Pointe-Taillon

Naaktstrand Pointe-Taillon bereik je door het fietspad te volgen, te voet of op de fiets, vanaf de ingang van het park (fietsenverhuur bij de ingang van het park).
Ga na ongeveer 3 kilometer op de splitsing richting Les Migrateurs, tot aan de kruising met een bruin/geel bord. Sla linksaf. Loop nog 100 meter tot een ander bord en volg de pijl naar links richting ‘Accès au lac’. Neem 100 meter verder een smal pad met uitzicht op het strand en later op het meer. Eenmaal op het strand zit je tussen twee rotspartijen. Loop naar de rotsen aan uw rechterhand.
Let op: hou je kleren aan op het strand tussen de twee rotsen. Dit stuk van het strand is bestemd voor kampeerders in Huttopiatenten.

Heb jij Naaktstrand Pointe-Taillon bezocht?

Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
St-Henri-de-Taillon
Quebec
Canada
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
48.6789, -71.9077
map Open kaart