BlootKompas! Awards 2021

BlootKompas! Awards 2021
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BlootKompas! is dé officiële locatievinder van NFN Open & Bloot

Bekijk de videoboodschap van Koert-Jan

Wellnessboot Mill BlootKompas!

Deel je ervaring!

Waarschijnlijk heb jij ook wel een paar blootlocaties die je het liefst bezoekt. Denk aan die ene fijne sauna, leuke camping of idyllische B&B. Deel jouw ervaring ook met anderen en schrijf een review op www.blootkompas.nl. Zo help jij jouw favoriete locatie misschien wel aan de felbegeerde BlootKompas! Award én help je andere naaktrecreanten bij het zoeken naar hun vakantie of dagje uit.

De BlootKompas! Awards worden jaarlijks uitgereikt op basis van verzamelde reviews door locaties in vijf categorieën. Schrijf nu je beoordeling en maak hiermee kans op 3x een wellnesspakket en 15x een cadeaubon van € 20,00 te besteden in de webshop van NFN Open & Bloot. 

Wouter van Dijk
Wouter van Dijk
Lees verder
'Met mijn review op BlootKompas! help ik graag andere naaktrecreanten. Ik baseer mijn vakantiekeuze namelijk ook op reviews van anderen'.

Vijf categorieën

De BlootKompas! Awards worden uitgereikt in vijf categorieën. Zet jouw favoriet in het zonnetje en maak zelf 3x kans op een wellnesspakket of op één van de 15 cadeaubonnen te besteden in onze webshop! 

BlootKompas! is de populairste locatievinder voor naaktrecreanten!

Locatievinder BlootKompas! van NFN Open & Bloot is net anderhalf jaar oud en nu al de populairste blootlocatievinder van Nederland. Met meer dan 1.800 blootlocaties wereldwijd is het dé plek om de zoektocht naar een naaktstrand, sauna of vakantie te beginnen. We belonen de bestbeoordeelde campings, verenigingsterreinen, naaktstranden, sauna’s en accommodaties van www.blootkompas.nl jaarlijks met een BlootKompas! Award. Een prijs die locaties écht willen winnen. En jij – als bezoeker – kan je favoriete locatie daaraan helpen! Bovendien help je met jouw review andere naaktrecreanten in hun locatiezoektocht.

BlootKompas! Awards 2021

Hoe werkt het?

Tot en met 31 maart 2021 kun je jouw favoriete locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen hebben gekregen (accommodaties hebben genoeg aan 10 beoordelingen), doen mee aan de verkiezing. De titels worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, verenigingsterrein, naaktstrand, accommodaties en sauna’s. De reviews geplaatst in de periode van 1 januari 2020 tot en met 31 maart 2021 tellen mee voor de verkiezing. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews wint de verkiezingen. 

De uitreiking van de BlootKompas! Awards vindt plaats in de week van 8 tot en met 11 april 2021.

Naast de eervolle titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar’ krijgen de locaties van de winnaars het komende jaar extra veel aandacht op BlootKompas!

We maken per categorie de top-3 bekend. 

SpaPuur sauna Tilburg

Dit waren de winnaars van de BlootKompas! Awards 2020

Accommodatie van het Jaar

Camping van het Jaar

Sauna van het Jaar

Lavinia Naturist Resort
Alicante, Spanje

Le Clos Barrat 
Sérignac, Frankrijk

Thermen Berendonck
Wijchen, Nederland

BlootKompas! Awards 2021
BlootKompas! Awards 2021
BlootKompas! Awards 2021

2e plaats: Casas Vera Naturista
Andalucia, Spanje
3e plaats: Finca Robusto
Alicante, Spanje

2e plaats: Aimée Porcher
Eyburie, Frankrijk
3e plaats: El Zorro
Murcia, Spanje

In de categorie ‘sauna’ was Thermen Berendonck de enige met voldoende reviews in 2019 om kans te maken op een award. Daarom is in deze categorie maar één winnaar uitgeroepen.

FAQ

Meest gestelde vragen

Heb jij al een review achtergelaten op BlootKompas!? Doe dat dan nu want we hebben een héle gave review & win actie! We verloten 3x een wellnesspakket (badjas en hamamdoek) en 15 cadeaubonnen van € 20,- te besteden in onze webshop!

  • Zo maakt jouw review kans:
  • Je schrijft begrijpelijk en in helder Nederlands.
  • Je onderbouwt je mening met feiten.
  • Je beschrijft helder en objectief de plus- en minpunten.
  • Het is duidelijk wanneer en in welke samenstelling je de locaties hebt bezocht.

Ga dus snel naar www.BlootKompas.nl om je favoriete locaties te beoordelen. Succes!

Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen hebben gekregen (accommodaties: 10 beoordelingen), doen mee aan de verkiezing. De titels worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, verenigingsterrein, naaktstrand,  accommodaties en sauna’s. De reviews geplaatst in de periode van 1 januari 2020 tot 31 maart 2021 tellen mee voor de verkiezing.  De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews (of 10 voor accommodaties) in 2020 wint de verkiezingen.

Via het aanmeldformulier geef je eenvoudig de informatie en kenmerken van jouw blootlocatie aan ons door. Doorloop het hele formulier. Na het invullen ontvang je een bevestigingsmail.

Voor iedere blootloocatie die je bezocht hebt kun je één review achterlaten. Uiteraard kun je wel meerdere locaties beoordelen. Graag zelfs! Zo maken we samen van BlootKompas! de meest complete locatievinder voor naaktrecreatie. 

Info voor blootlocaties

Ben jij de eigenaar van een blootlocatie? Dan is een BlootKompas! Award een prijs die je als locatie écht wil winnen. Bekijk hier meer informatie voor blootlocaties.