BlootKompas! Awards

BlootKompas! Awards 2020

BlootKompas! Awards 2020 logo

De winnaars van de BlootKompas! Awards 2020 zijn bekend:

Beste accommodatie

Beste camping

Beste sauna

Lavinia Naturist Resort
Alicante, Spanje

Le Clos Barrat 
Sérignac, Frankrijk

Thermen Berendonck
Wijchen, Nederland

BlootKompas! Awards
BlootKompas! Awards
BlootKompas! Awards

2e plaats: Casas Vera Naturista
Andalucia, Spanje
3e plaats: Finca Robusto
Alicante, Spanje

2e plaats: Aimée Porcher
Eyburie, Frankrijk
3e plaats: El Zorro
Murcia, Spanje

In de categorie ‘sauna’ was Thermen Berendonck de enige met voldoende reviews in 2019 om kans te maken op een award. Daarom is in deze categorie maar één winnaar uitgeroepen.

Deel je ervaring!

Waarschijnlijk heb jij ook wel een paar locaties die je het liefst bezoekt. Denk aan die ene fijne sauna, leuke camping of idyllische B&B. Deel jouw ervaring ook met anderen en schrijf een review op www.blootkompas.nl. Zo help jij jouw favoriete locatie misschien wel aan zo’n felbegeerde BlootKompas! Award. 

De BlootKompas! Awards worden uitgereikt op basis van de reviews verzameld in een kalenderjaar. Schrijf je beoordeling en hiermee elke week ook nog eens kans op een retecoole BlootKompas! strandtas. 

BlootKompas! Strandtas

Drie categorieën

Hoe werkt het?

Tot en met 31 december van elk jaar kun je jouw favoriete locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 10 beoordelingen hebben gekregen, doen mee aan de verkiezing. De titels worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, accommodaties en sauna’s. De reviews geplaatst in de periode van 1 januari tot en met 31 december tellen mee voor de verkiezing. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal tien reviews wint de verkiezingen. 

Op de vakantiebeurs in Utrecht worden de winnaars van BlootKompas! Awards bekendgemaakt. Naast de eervolle titel ‘Camping, Sauna of Accommodatie van het Jaar’ krijgen de locaties van de winnaars het komende jaar extra veel aandacht op BlootKompas!

SpaPuur sauna Tilburg

BlootKompas! nu al de populairste

Locatievinder BlootKompas! is net een half jaar oud en nu al de populairste blootlocatievinder van Nederland. Het is dé plek om de zoektocht naar een naaktstrand, sauna of vakantie te beginnen. Op de Vakantiebeurs in Utrecht (van 16 tot 19 januari) maken we de winnaars bekend van de allereerste BlootKompas! Awards. We belonen de bestbeoordeelde campings, sauna’s en accommodaties van www.blootkompas.nl met een BlootKompas! Award. Een prijs die je als locatie écht wil winnen. En jij – als bezoeker – kan je favoriete locatie daaraan helpen! 

BlootKompas! Awards

FAQ

Meest gestelde vragen

Heb jij al een review achtergelaten op BlootKompas!? Doe dat dan nu want we hebben een héle gave review & win actie! Elke week kiezen onze Content Managers de beste review. De schrijver van deze review wordt beloond met een retecoole BlootKompas! strandtas! 

  • Zo maakt jouw review kans:
  • Je schrijft begrijpelijk en in helder Nederlands.
  • Je onderbouwt je mening met feiten.
  • Je beschrijft helder en objectief de plus- en minpunten.
  • Het is duidelijk wanneer en in welke samenstelling je de locaties hebt bezocht.

Ga dus snel naar www.BlootKompas.nl om je favoriete locaties te beoordelen. Succes!

Alle blootlocaties die meer dan 10 beoordelingen hebben gekregen, doen mee aan de verkiezing. De titels worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, accommodaties en sauna’s. De reviews geplaatst in de periode van 1 januari tot 31 december 2019 tellen mee voor de verkiezing.  De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal tien reviews in 2019 wint de verkiezingen.

Via het aanmeldformulier geef je eenvoudig de informatie en kenmerken van jouw blootlocatie aan ons door. Doorloop het hele formulier. Na het invullen ontvang je een bevestigingsmail.

Voor iedere blootloocatie die je bezocht hebt kun je één review achterlaten. Uiteraard kun je wel meerdere locaties beoordelen. Graag zelfs! Zo maken we samen van BlootKompas! de meest complete locatiezoeker. 

Info voor locaties

Ben jij de eigenaar van een blootlocatie? Dan is een BlootKompas! Award een prijs die je als locatie écht wil winnen. Bekijk hier meer informatie voor blootlocaties.