fbpx

BlootKompas! Awards 2022

De BlootKompas! Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in vijf categorieën: camping, accommodatie, sauna, verenigingsterrein en naaktstrand. 
Van 7 tot en met 11 april 2022 maken we iedere dag om 12.00 uur een BlootKompas! Award -winnaar bekend.

Vijf categorieën

De BlootKompas! Awards worden uitgereikt in vijf categorieën. 
Wie gaan er in 2022 met een felbegeerde BlootKompas! Award vandoor?

Camping van het Jaar 2022

Accommodatie van het Jaar 2022

Sauna van het Jaar 2022

verenigingsterrein van het Jaar 2022

naaktstrand van het Jaar 2022

word ook lid van NFN open & Bloot

NFN Open & Bloot logo

Draag je naaktrecreatie ook een warm hart toe? Word dan lid van NFN Open & Bloot. 

Over BlootKompas!

Locatievinder BlootKompas! van NFN Open & Bloot is net anderhalf jaar oud en nu al de populairste blootlocatievinder van Nederland. Met meer dan 1.850 blootlocaties wereldwijd is het dé plek om de zoektocht naar een naaktstrand, sauna of vakantie te beginnen. We belonen van 7 t/m 11 april 2022 de bestbeoordeelde campings, verenigingsterreinen, naaktstranden, sauna’s en accommodaties van www.blootkompas.nl jaarlijks met een BlootKompas! Award.

Bezoekers konden tot 1 april reviews insturen en zo hun favoriete locatie aan een BlootKompas! Award helpen. Met deze review help je niet alleen de locatie, maar ook andere naaktrecreanten in hun locatiezoektocht! Blijf dus zeker reviewen!

blootkompas-kompas.jpg

de winnaars van de
BlootKompas! Awards 2021

naaktstrand

van het Jaar 2021

Naaktstrand Engelermeer Den Bosch

Naaktstrand Engelermeer

de winnaars van de
BlootKompas! Awards 2020

Sauna

van het Jaar 2020

Thermen Berendonck
Wijchen, Nederland

thermen-berendonck-2-1024x676

In de categorie ‘sauna’ was Thermen Berendonck de enige met voldoende reviews om kans te maken op een award. Daarom is in deze categorie maar één winnaar uitgeroepen.

FAQ

Meest gestelde vragen

Heb jij al een review achtergelaten op BlootKompas!? Doe dat dan nu want je maakt kans op  cadeaubonnen van € 20,- te besteden in onze webshop!

  • Zo maakt jouw review kans:
  • Je schrijft begrijpelijk en in helder Nederlands.
  • Je onderbouwt je mening met feiten.
  • Je beschrijft helder en objectief de plus- en minpunten.
  • Het is duidelijk wanneer en in welke samenstelling je de locaties hebt bezocht.

Ga dus snel naar www.BlootKompas.nl om je favoriete locaties te beoordelen. Succes!

Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen hebben gekregen (accommodaties, sauna´s en naaktstranden: 10 beoordelingen), doen mee aan de verkiezing. De titels worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, verenigingsterrein, naaktstrand, accommodaties en sauna’s. De reviews geplaatst in de periode van 1 april 2021 tot 31 maart 2022 tellen mee voor de verkiezing. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews (of 10 voor accommodaties) in 2022 wint de verkiezingen.

Tot en met 31 maart 2022 kun je jouw favoriete locatie beoordelen op www.blootkompas.nl.

Reviews die later geplaatst worden tellen alvast mee voor de verkiezing van 2023! En vergeet niet, je helpt anderen door regelmatig een review te plaatsen over de door jou bezochte blootlocaties.

Via het aanmeldformulier geef je eenvoudig de informatie en kenmerken van jouw blootlocatie aan ons door. Doorloop het hele formulier. Na het invullen ontvang je een bevestigingsmail.

Voor iedere blootloocatie die je bezocht hebt kun je één review achterlaten. Uiteraard kun je wel meerdere locaties beoordelen. Graag zelfs! Zo maken we samen van BlootKompas! de meest complete locatievinder voor naaktrecreatie. 

Info voor blootlocaties

Ben jij de eigenaar van een blootlocatie? Dan is een BlootKompas! Award een prijs die je als locatie écht wil winnen. Bekijk hier meer informatie voor blootlocaties.