BlootKompas! Awards 2020

We belonen de bestbeoordeelde campings, sauna’s en accommodaties van www.blootkompas.nl met een BlootKompas! Award. Een prijs die je als locatie écht wil winnen.

BlootKompas! Awards 2020 logo
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De stemperiode is voorbij. Binnenkort maken we de winnaars bekend!

Prijzenpakket BlootKompas! Awards

Titel ‘Camping, Sauna of Accommodatie van het Jaar 2020’

Op de Vakantiebeurs in Utrecht maken we de Awardwinnaars bekend.

Gratis publiciteit in de media

BlootKompas! stuurt persberichten over de winnaars naar landelijke en lokale media.

Online én offline gratis exposure

De winnaars worden vermeld in de BlootKompas! nieuwsbrief, op onze social mediakanalen, een artikel op onze websites en in onze magazines Bloot! en UIT!.

Een gratis advertentiepakket

Winnaars ontvangen een gratis advertentiepakket, waaronder een BlootKompas! DeLuxe-account en een jaar lang vermelding op de homepage van BlootKompas!.

Uitgelichte vermelding op BlootKompas!

Op de website van BlootKompas! krijgt je locatie een embleem zodat je herkenbaar bent als winnaar. Ook krijg je in 2020 een vaste plek op de homepage!.

BlootKompas! Awards voor locaties

Zet jouw blootlocatie in de schijnwerpers!

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw favoriete blootlocatie is? Pak dan het podium en doe mee aan de BlootKompas! Awards 2020! Win naast de titel ‘Camping, Sauna of Accommodatie van het Jaar 2020’, een gratis advertentiepakket, een jaar vermelding op de voorpagina van BlootKompas! En maak gebruik van alle media-aandacht om je blootlocatie in de schijnwerpers te zetten.

BlootKompas! Awards voor locaties

Drie categorieën

Hoe werkt het?

Meedoen

Meedoen

Tot en met 31 december 2019 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 10 beoordelingen hebben gekregen in 2019 kunnen meedoen aan de verkiezing. De titel worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, accommodaties en sauna’s. Locaties die frauderen met het plaatsen van review worden uitgesloten van deelname.

Stemmen

De reviews geplaatst in de periode van 1 januari tot 31 december 2019 tellen mee voor de verkiezing. Maak gebruik van ons promotiemateriaal om jouw achterban te mobiliseren. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal tien reviews in 2019 wint de verkiezingen. 

Winnaars 

Op de vakantiebeurs in Utrecht worden de winnaars van BlootKompas! Awards bekendgemaakt. Er zijn minimaal 10 reviews nodig om de titel te kunnen winnen.

Prijzen

Naast de eervolle titel ‘Camping, Sauna of Accommodatie van het Jaar’ ontvangen de winnaars een advertentiepakket, uitgelichte vermelding op BlootKompas!, media-aandacht en een digitale winnaarsuitingen. 

Promotiemateriaal
Gebruik promotiemateriaal om reviews te werven!

Om zoveel mogelijk beoordelingen te werven, kun je gebruik maken van gratis promotiemateriaal.

Loop je ergens tegen aan, heb je vragen over het promotiemateriaal? Neem dan contact op met het BlootKompas! team. Dat kan via info@blootkompas.nl.

We helpen je graag om het maximale uit je promotiemateriaal te halen!

Download hier het promotiepakket dat we speciaal voor campings hebben samengesteld. 

Download hier het promotiepakket dat we speciaal voor sauna’s hebben samengesteld. 

Download hier het promotiepakket dat we speciaal voor Accommodaties hebben samengesteld. 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen van locaties
  • BlootKompas! Award-winnaars worden uitgenodigd voor een uitreiking op de Vakantiebeurs.
  • De winnaars worden door BlootKompas! vermeld op diverse kanalen.
  • Op de website van BlootKompas! krijgt je locatie een embleem zodat je herkenbaar bent als winnaar.
  • Op BlootKompas! plaatsen we alle winnaars een jaar lang op de hoofdpagina.
  • De winnaars worden vermeld in de BlootKompas! nieuwsbrief, op onze social mediakanalen, een artikel op onze websites en in onze magazines.
  • Winnaars ontvangen een gratis advertentiepakket, waaronder een BlootKompas! DeLuxe-account.
  • BlootKompas! stuurt persberichten over de winnaars naar landelijke en lokale media.

Tot en met 31 december 2019 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 10 beoordelingen hebben gekregen in 2019 doen mee aan de verkiezing. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal tien reviews in 2019 wint de verkiezingen. 

Om zoveel mogelijk beoordelingen te werven, is het belangrijk dat je je gasten oproept om jouw blootlocatie te beoordelen. Dit kan bijvoorbeeld via je website, nieuwsbrief, social media of door een poster op te hangen op je locatie. 

Je kunt hierbij gebruik maken van gratis promotiemateriaal.

Jazeker, het gaat er niet om wie de meeste stemmen heeft. Ook kleine locaties die in 2019 minimaal 10 reviews hebben gekregen maken kans op een BlootKompas! Award. De locatie met de hoogste beoordeling wint. 

Door ons wijzigingsformlier in te vullen kun je de juiste informatie aan ons doorgeven. Wij passen dit dan zo snel mogelijk aan op BlootKompas!

Tot en met 31 december 2019 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl.