fbpx

BlootKompas! Awards 2022

BlootKompas! Awards 2022 voor locaties

We belonen de bestbeoordeelde campings, verenigingsterreinen, naaktstranden, sauna’s en accommodaties van blootkompas.nl met een BlootKompas! Award. Een prijs die je als locatie écht wil winnen.

Prijzenpakket BlootKompas! Awards

Titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar 2022’

We maken de Awardwinnaars bekend in de week van 7 tot en met 11 april dagelijks om 12.00 uur.

Gratis publiciteit in de media

BlootKompas! stuurt persberichten over de winnaars naar landelijke en lokale media.

Online én offline gratis exposure

De winnaars worden vermeld in de BlootKompas! nieuwsbrief, op onze social mediakanalen, een artikel op onze websites en in onze magazines BlootGewoon! en UIT!.

Een gratis advertentiepakket

Winnaars ontvangen een gratis advertentiepakket, waaronder een BlootKompas! DeLuxe-account en een jaar lang vermelding op de homepage van BlootKompas!.

Uitgelichte vermelding op BlootKompas!

Op de website van BlootKompas! krijgt je locatie een embleem zodat je herkenbaar bent als winnaar. Ook krijg je in 2022 een vaste plek op de homepage van BlootKompas!.

Onze oproep aan reviewers!

BlootKompas! is de locatievinder van NFN Open & Bloot

Locaties die een review krijgen komen direct op de homepage! Hoe meer reviews hoe meer jouw locatie in beeld is.

Zet jouw blootlocatie in de schijnwerpers!

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw favoriete blootlocatie is? Pak dan het podium en doe mee aan de BlootKompas! Awards 2022! Win naast de titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar 2022’, een gratis advertentiepakket, een jaar vermelding op de voorpagina van BlootKompas! En maak gebruik van alle media-aandacht om je blootlocatie in de schijnwerpers te zetten. Ook als je niet wint, heb je jouw locatie onder de aandacht gebracht!

BlootKompas! Awards 2022 voor locaties

Vijf categorieën

Wie gaan er in 2022 met een felbegeerde BlootKompas! Award vandoor?

De winnaars van 2020 vertellen:

Hoe werkt het?

Meedoen

Tot en met 31 maart 2022 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen (accommodaties, sauna’s en naaktstranden hebben genoeg aan 10 beoordelingen) hebben gekregen kunnen meedoen aan de verkiezing. De titel worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, verenigingsterrein, naaktstrand, accommodaties en sauna’s. Locaties die frauderen met het plaatsen van reviews worden uitgesloten van deelname.

Stemmen

De reviews geplaatst in de periode van 1 april 2021 t/m 31 maart 2022 tellen mee voor de verkiezing. Maak gebruik van ons promotiemateriaal om jouw achterban te mobiliseren. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews in deze periode wint de verkiezingen. 

Winnaars 

In de week van 7 tot en met 11 april 2022 worden de winnaars van de BlootKompas! Awards bekendgemaakt. Er zijn minimaal 15 reviews nodig om de titel te kunnen winnen. Accommodaties, sauna’s en naaktstranden hebben genoeg aan 10 reviews. 

Prijzen

Naast de eervolle titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar’ ontvangen de winnaars een advertentiepakket, uitgelichte vermelding op BlootKompas!, media-aandacht en een digitale winnaarsuitingen.

Promotiemateriaal
Gebruik promotiemateriaal om reviews te werven!

Om zoveel mogelijk beoordelingen te werven, kun je gebruik maken van gratis promotiemateriaal.

Loop je ergens tegen aan, heb je vragen over het promotiemateriaal? Neem dan contact op met het BlootKompas! team. Dat kan via info@blootkompas.nl.

We helpen je graag om het maximale uit je promotiemateriaal te halen!

Download hier het promotiepakket speciaal voor campings. 

Download hier het promotiepakket voor sauna’s.

Download hier het promotiepakket voor accommodaties.

Download hier het promotiepakket speciaal voor Verenigingsterreinen.

Download hier het promotiepakket speciaal voor Naaktstranden. 

Vraag jouw gasten altijd om een review! Download nu het gratis promotiemateriaal.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen van locaties
  • De winnaars worden door BlootKompas! vermeld op diverse kanalen.
  • Op de website van BlootKompas! krijgt je locatie een embleem zodat je herkenbaar bent als winnaar.
  • Op BlootKompas! plaatsen we alle winnaars een jaar lang op de hoofdpagina.
  • De winnaars worden vermeld in de BlootKompas! nieuwsbrief, op onze social mediakanalen, een artikel op onze websites en in onze magazines.
  • Winnaars ontvangen een gratis advertentiepakket, waaronder een BlootKompas! DeLuxe-account.
  • BlootKompas! stuurt persberichten over de winnaars naar landelijke en lokale media.

Tot en met 31 maart 2022 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen hebben gekregen in de periode van 1 april 2021 tot en met 31 maart 2022 doen mee aan de verkiezing. Accommodaties, sauna’s en naaktstranden hebben genoeg aan 10 beoordelingen. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews (of 10 bij accommodaties) wint de verkiezingen. 

Om zoveel mogelijk beoordelingen te werven, is het belangrijk dat je je gasten oproept om jouw blootlocatie te beoordelen. Dit kan bijvoorbeeld via je website, nieuwsbrief en social media. 

Je kunt hierbij gebruik maken van gratis promotiemateriaal.

Jazeker, het gaat er niet om wie de meeste stemmen heeft. Ook kleine locaties die in 2021 minimaal 15 reviews hebben gekregen maken kans op een BlootKompas! Award. De locatie met de hoogste beoordeling wint.

Door ons wijzigingsformulier in te vullen kun je de juiste informatie aan ons doorgeven. Wij passen dit dan zo snel mogelijk aan op BlootKompas!

Tot en met 31 maart 2022 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl.