Naaktstrand Svartkulp

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Grasveld
  • Natuurwater
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Svartkulp is een officieel naaktstrandje dat ligt aan het kleine (moerasachtig) bosmeer Svartkulp, ten oosten van het grotere meer van Sognsvann, aan de noordelijke rand van Oslo. Deze locatie is ook bekend als een plaats waar naakt kan worden gewandeld.

Bereikbaarheid Naaktstrand Svartkulp

Reis je met het openbaar vervoer dan neem je in Oslo de metro (lijn 5) tot aan de eindhalte Sognsvann.

Met de auto rijd je naar de grote parkeerplaats van Sognsvann, net voorbij het metrostation. Hier vind je ook een aantal openbare toiletten. Vanaf hier loop je ongeveer 500 meter over een wandelpad in noordelijke richting (Ullevålseter) totdat je aan je rechterhand een stenen dam aan een meertje ziet. Dit is het bosmeer Svartkulp. Aan de noordelijke rand, na ongeveer 100 meter, ligt een rotsplateau waar je de naaktrecreanten kunt vinden.

Heb jij Naaktstrand Svartkulp in Noorwegen bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Sognsveien 235
0863 Oslo
Oslo
Noorwegen
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
59.976768454130415, 10.738779008327088
map Open kaart