Naaktstrand Glomstadbukta

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Grasveld
  • Natuurwater
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen
  • Geschikt voor mindervaliden

Faciliteiten

  • Toilet

Beschrijving

Naaktstrand Glomstadbukta is een officieel naaktstrand dat ligt aan een vrij toegankelijk terrein dat wordt beheerd door de naturistenvereniging Mjøsområdets. Het ligt in de gemeente Gjøvik aan de monding van het riviertje de Bråstadelva die uitkomt op het meer van Mjøsa. (Voor de liefhebber: zoek de kleine maar enigszins verborgen waterval vlakbij het parkeerterrein.)

Bereikbaarheid Naaktstrand Glomstadbukta

Neem de provinciale weg 4 naar Nordenga, 3 km voor Gjøvik op de kruising gaat u linksaf de Trondhjemsveien op. Na 300 m neemt u de Brastadivka linksaf (kruising bij een brug over de provinciale weg 4). Volg deze weg omlaag naar het water, aan het einde ligt een eenvoudige parkeerplaats. Via de houten brug over de rivier kom je bij naaktstrand Glomstadbukta.

NB: Het is mogelijk om de hut aan het strand te huren (voor de mogelijkheden en de voorwaarden kun je contact opnemen met de naturistenvereniging, kijk daarvoor op hun website).

Heb jij Naaktstrand Glomstadbukta in Noorwegen bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Bråstadvika 95
2825 Gjøvik
Oost
Noorwegen

Navigatieadres

Google coördinaten
60.82289493612434, 10.678219497605939
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
mnf@naturist.no
Telefoon
Website
https://www.scandinavianaturist.org/mnf/nb