Naaktstrand Huk

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Clothing optional
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Beschrijving

Naaktstrand Huk vlakbij Oslo in Noorwegen is bijzonder populair en bestaat uit een gekleed- en een naturistengedeelte dat door een kleine baai van elkaar worden gescheiden. Het is een zand- en rotsstrand. Het strand is geschikt voor kinderen. Op het strand zijn diverse voorzieningen zoals een snackbar, douches en openbare toiletten. Een restaurant vind je op het textielstrand.

Bereikbaarheid Naaktstrand Huk

Vanuit Oslo neem je bus 30 (Bygdøy) tot aan het eindpunt. Je loopt het weggetje af. Als je met de auto gaat, kun je 100 m van het strand parkeren. Volg met de auto de borden Bygdøy Peninsula (schiereiland).

Heb jij foto’s van naaktstrand Huk in Noorwegen?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Oslo
Noorwegen

Navigatieadres

Google coördinaten
59.896181, 10.6727243
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website