Naaktstrand Sømstranda

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Grasveld
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Sømstranda is een aangewezen naaktstrand ten oosten van de stad Kristiansand. Het kleine (rots-)strand met grasweide is geschikt voor kinderen maar kan snel druk zijn. Er ligt een (zwem)steigertje waar ook plezierbootjes kunnen aanmeren.

Bereikbaarheid Naaktstrand Sømstranda

Neem vanuit Kristiansand de E18 richting Oslo en volg, aan het einde van de Nye Varoddbrua brug, de afrit 93 naar Søm. Aan het einde van de afrit, sla linksaf.  Na 1 kilometer, bij de wegwijzer ‘Friområde’ (Vrij gebied) en net na de bushalte op de brug, rechtsaf slaan voor de inrit naar het parkeerterrein van het Naaktstrand Sømstranda. Aan het weggetje naar het parkeerterrein staat een informatiebord. Neem het bospaadje naar het noorden en je stapt na 50 meter op  het naaktstrand. Het textielstrand ligt zuidwestelijk van het parkeerterrein.

Heb jij Naaktstrand Sømstranda in Noorwegen bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Sømsveien 32
4637 Kristiansand
Zuidkust
Noorwegen

Navigatieadres

Google coördinaten
58.15356177479697, 8.051875007090368
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website