Naaktstrand Skåtangen

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Skåtangen is een rotsachtig strand op het eiland Tjøme ten zuiden van Tønsberg. Het is geen officieel naaktstrand maar wel populair. Deze kust is dankzij de licht glooiende rotsen met poelen ook geschikt voor kinderen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Skåtangen

U neemt de provinciale weg 308 naar Tjøme. Passeer dit plaatsje en parkeer op de kleine onverharde parkeerplaats rechts van de weg (achter de bushalte) tegenover Verdens Ende Camping (links van de weg). U loopt vanaf hier richting het westen naar Velvika. Vanwege de rotsen worden goede schoenen aangeraden.

Ongeveer 300 meter verder, aan het einde van de weg, is ook een grotere parkeerplaats genaamd Verdens Ende (‘het einde van de wereld’). Hier ligt een jachthaven met een mooi uitzichtpunt over de door de zee gepolijste rotsen. En hier vind je ook het bezoekerscentrum (met restaurant) van het Færder National Park. Vanaf deze parkeerplaats is het wel verder lopen naar het Naaktstrand Skåtangen.

Heb jij Naaktstrand Skåtangen in Noorwegen bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Helgerødveien 550A
3145 Tjøme
Oost
Noorwegen

Navigatieadres

Google coördinaten
59.059287864058994, 10.396180053383773
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website