Naaktstrand Kviljoodden

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Kviljoodden ligt in de buurt van Vanse en Farsund. Dit onofficiële naaktstrand is het beste bereikbaar via één van de buurstranden, bijvoorbeeld vanaf het textielstrand Haviksanden. Hier is ook (beperkte) parkeergelegenheid. Loop van dit strand ruim een kilometer in westelijke richting via Hanagarstranden tot de iets uitspringende landpunt Kviljoodden. Hier zul je voornamelijk naturisten tegenkomen, al is dit strand ook bekend bij vogelaars.

Bereikbaarheid Naaktstrand Kviljoodden

Verlaat de E18 bij Rom (Lyngdal) en volgt de provinciale weg 43 voorbij Farsund tot in Vanse en gaat daar linksaf op de weg Sondre vei (FV651) richting Lunde. Na circa 4 kilometer rechtsaf slaan richting Havik(strand). Volg de asfaltweg tot het parkeerterrein van Haviksanden.

Heb jij Naaktstrand Kviljoodden in Noorwegen bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Haviksanden
4550 Kviljo
Zuidkust
Noorwegen

Navigatieadres

Google coördinaten
58.06675687493055, 6.700102472499916
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website