Naaktstrand Orrestranda

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Orrestranda is een lang zandstrand dat weliswaar is geen officieel naaktstrand is maar al sinds de jaren 1970 wordt bezocht door naturisten. Het zandstrand is geschikt voor kinderen, maar houdt u wel rekening met de sterke stroming! Voorzieningen zijn te vinden bij het informatiecentrum Friluftshuset Orre

Bereikbaarheid Naaktstrand Orrestranda

Vanuit het noorden op provinciale route 510, neem de ​​afslag ten zuiden van Bore Church richting Orre en rij over 9 kilometer westwaarts over de provinciale route 507 Nordsjøvegen. Vanuit het zuiden op provinciale route 44, neem de afslag bij Njærheim richting Orre en volg de provinciale route 507 Nordsjøvegen richting het noorden over 9 kilometer. Neem de afslag naar het westen bij het bord met Orrestranda en parkeer na 300 meter bij informatiecentrum Friluftshuset Orre. Vanaf hier is het ongeveer 200 meter lopen naar het strand.  Loop op het strand ongeveer een kilometer richting het noorden voor de grootste kans op mede-naturisten.

Heb jij Naaktstrand Orrestranda in Noorwegen bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

4343 Orre
West
Noorwegen

Navigatieadres

Google coördinaten
58.7398702227571, 5.513571914382037
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website