Naaktstrand Shelly Beach (Townsville)

2
Matig 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Geschikt naaktstrand
 • Clothing optional
 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Shelly Beach (Townsville) ligt ongeveer 10 kilometer ten noorden van Townsville aan de noordelijke rand van Cape Pallarenda Conservation Park. Het zandstrand is het gemakkelijkst te bereiken via dit park. Vanaf het strand heb je overigens uitzicht op Magnetic Island, een National Park.

Bereikbaarheid Naaktstrand Shelly Beach (Townsville)

U rijdt vanaf Townsville naar het noorden door Belgian Gardens en Rowes Bay, richting Pallarenda. De weg eindigt met een parkeerplaats bij het Quarantine Station in het Cape Pallarenda Conservation Park, je kunt ook parkeren bij de ingang van het park. Vanaf de parkeerplaats loopt een gemarkeerd, ongeveer 100 meter lang pad, pad naar de Old Jetty Remains aan zee. Vanaf hier kun je langs de kust naar het noorden lopen. Maar al eerder op het pad vanaf de parkeerplaats kun je linksaf slaan en de Shelly Cove Trail volgen, een nog geen kilometer lang pad dat uitkomt op het eerste deel van Shelly Beach wat overwegend textiel is.

Loop je 500 meter verder noordelijk, voorbij de volgende bocht met rotsen, dan kom je op het onofficiële naaktstrand. Dat strand loopt in westelijke richting en is zo’n 500 meter lang tot de monding van een kleine kreek. Eventueel kun je deze kreek passeren om, na wat rotsen, op een volgend uitgestrekt zandstrand van enkele kilometers lang te komen. Dat deel van het strand is heel rustig omdat het ook vrijwel onbereikbaar is vanuit het westen.

Heb jij Naaktstrand Shelly Beach (Townsville) in Australië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Cape Palarenda Road
QLD 4810 Palarenda
Queensland
Australie

Navigatieadres

Google coördinaten
-19.18481439948205, 146.76057125745794
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

2
  Blootvriendelijkheid
  2
  Hygiëne
  2
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  2
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  2
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2
2

Dingo en krokodillen

Ik bezocht de locatie Met partner

Beste Blootkompas, Vandaag heb ik dit strand bezocht met mijn partner. De route naar het strand is inderdaad zoals beschreven. Echter wordt niet vermeld dat dit een krokodillen leefgebied is en dat zwemmen dus echt niet mogelijk is. Ach zou je denken, dan maar puur natuur lekker van het zonnetje genieten en niet zwemmen. Wij werden tijdens het zonnen onderbroken en opgejaagd door een Dingo (een voor mensen gevaarlijke wilde hond). In plaats van mijn review te plaatsen wil ik u liever vragen om te overwegen deze locatie te verwijderen van uw site omdat deze niet geschikt is voor (naakt)recreatie. Groeten Pim

  Blootvriendelijkheid
  2
  Hygiëne
  2
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  2
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  2
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

22 dec 2023 - Pim

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website