Naaktstrand Little Congwong Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Little Congwong Beach ligt in de voorstand La Perouse, ongeveer 15 kilometer zuidelijk van Sydney. Dit naaktstrand is tijdens de zomer weekenden heel populair.

Het ligt in Botany Bay National Park. Vanaf de parkeerplaatsen bij Anzac Parade kom je als eerste bij een baai met een klein textiel strand van ongeveer 150 meter lang. Wanneer je dit strand helemaal oversteekt naar het westen en het pad enkele honderden meters over de rotsen door het bos volgt, dan kom je bij de tweede kleinere baai genaamd Little Congwong Beach. Hoewel Little Congwong Beach niet officieel is aangewezen als naaktstrand, wordt ongeklede recreatie hier al sinds tijden zonder problemen geaccepteerd. De meeste bezoekers zijn dan ook naakt. Er zijn geen voorzieningen op het strand maar in de omgeving van het parkeerterrein zijn op loopafstand wel toiletten en restaurants te vinden.

Heb jij Naaktstrand Little Congwong Beach in Australië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Anzac Parade
NSW 2036 La Perouse
New South Wales
Australië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-33.99144904391428, 151.23835184313285
map Open kaart