Naaktstrand Shelly Beach (Pacific Palms)

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Shelly Beach (Pacific Palms) is het kleine strand achter de landtong oostelijk van het grote strand van Elizabeth Beach. Dit onofficiële naaktstrand ligt in een smalle baai en is ongeveer 250 meter lang. Het is tevens het meest zuidelijke deel van het Booti Booti National Park.

Bereikbaarheid Naaktstrand Shelly Beach

Verlaat ongeveer een kilometer ten noorden van Bulahdelah de Pacific Highway en neem de ‘Lakes Way’ naar Foster. Deze 40 kilometer lange weg slingert door een schilderachtig landschap naar Pacific Palms. Sla daar rechtsaf richting Elizabeth Beach/Boomerang Beach. Na 700 meter parkeren langs de Lakeside Crescent of de Boomerang Drive, of parkeer bij het dichtbij gelegen grote strand van Elizabeth Beach. Oostelijk van Elizabeth Beach ligt de ingang van een onverharde wandelweg (Shelly Beach Trail) van 500 meter die eindigt op het naaktstrand Shelly Beach.

Heb jij Naaktstrand Shelly Beach in Australië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Lakeside Crescent
2428 Elizabeth Beach
New South Wales
Australie
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-32.329169439409156, 152.54514118155612
map Open kaart