Naaktstrand Alexandria Bay Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Alexandria Bay Beach is gelegen aan de oostelijke kant van het Noosa Heads National Park, ongeveer 150 kilometer noordelijk van Brisbane. Dit brede zandstrand is ongeveer 1 kilometer lang en op de zuidelijk helft vind je de naaktrecreanten. Het is geen officieel aangewezen naaktstrand, kent geen voorzieningen en de sterke branding is een risico voor zwemmers.

Bereikbaarheid Naaktstrand Alexandria Bay Beach

Naaktstrand Alexandria Bay Beach is bereikbaar vanuit het noorden of vanuit het zuiden. Maar omdat dit naaktstrand achter het Noosa Heads National Park ligt zul je altijd een flinke wandeling moeten maken om op het naaktstrand te komen. Voor de noordelijke route kun je parkeren bij de ingang van het Noosa Heads National Park, maar deze parkeerplaats is snel vol. Vanaf daar is het een, weliswaar makkelijke, wandeling van zo’n 3 kilometer door het bos om bij het strand te komen. Voor de zuidelijke route parkeer je in de bebouwing van de plaats Sunshine Beach. Vanaf het noordelijke einde van het strand van Sunshine Beach loopt een pad in noordelijk richting Alexandria Bay Beach. Ook vanuit de bebouwing van Sunshine Beach lopen paden naar Alexandria Bay Beach. Deze zuidelijke routes zijn korter, nog geen kilometer, maar ook steiler omdat je over een landtong moet klimmen.

Heb jij Naaktstrand Alexandria Bay Beach in Australië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Park Road 60
QLD 4567 Noosa Heads
Queensland
Australië

Navigatieadres

Google coördinaten
-26.386592488111557, 153.11537001231204
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website