Naaktstrand Roppestad

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Natuurwater
  • Gratis toegang
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Roppestad ligt in het oostelijke deel van het recreatiepark bij het meer van Farris in Noorwegen, Scandinavie. Het strand wordt beheerd door naturistenclub Vestviken. Het is een schilderachtige plek. Er zijn veel vogels op dit zeer groene stuk. Je kunt er vissen op forel en zalm en je kunt er kamperen (contact opnemen met de club). Er is een bbq-plek met picknicktafels, een toilet, prullenbakken en drinkwater.

Bereikbaarheid Naaktstrand Roppestad

Naaktstrand Roppestad bereik je door de provinciale weg 40 naar Gjone te nemen en daarna rijd je naar Lysebo. Na 4.3 km ga je rechtsaf. Vanaf deze kruising ligt het strand op een afstand van 4,5 km.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Roppestad  in Noorwegen?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Bereikbaarheid:

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Oost
+47 91 33 19 79
Noorwegen
Contact
E-mail
Telefoon
+47 90 05 20 42
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
59.152750, 9.908267
map Open kaart