Naaktstrand Mauren

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Mauren is een rotsachtige strand en ligt ten noorden van Ellingsøyfjorden (Ålesund) in een recreatiegebied. Het strand is geschikt voor kinderen. Er is een toilet, er is drinkwater en een vuilnisbak.

Bereikbaarheid Naaktstrand Mauren

Naaktstrand Mauren bereik je vanuit Ålesund. Je rijdt door de tunnel naar Ellingsøya. 400 m na de brug over de Taftsundet kun je parkeren op een ruim parkeerterrein rechts naast de weg. Daarna neem je te voet het pad in zuidelijke richting. Er is een bushalte op 150 meter van het strand.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Mauren in Noorwegen?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Bereikbaarheid:

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Zuidkust
Noorwegen
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
62.5132929, 6.4666318
map Open kaart