Naaktstrand Cap-aux-Oies

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Cap-aux-Oies ligt aan een kleine baai in de Saint Lawrence. Dit strand ligt aan zeewater en is onderhevig aan getijden. Bij eb ontstaan ondiepe waterplassen die snel door de zon verwarmd worden. De bezoekers van het naaktstrand van een kilometer lang zijn van in de verte zichtbaar voor de bezoekers aan het textielstrand bij de parkeerplaats, maar niemand ondervindt hier hinder van. Dit strand heeft een naturistentraditie van meer dan 25 jaar. Het toeristische treintje van Charlevoix rijdt sinds de opening in september 2011 vlak langs het strand. Beperkte parkeerruimte bij het strand, met name in het weekend. Zorg dat je er vroeg bent!

Ligging Naaktstrand Cap-aux-Oies

Neem vanaf Quebec de 40 of 440 en vervolgens de 138. Neem bij de baai van Saint-Paul de 362. Cap-aux-Oies ligt ten oosten van Les Eboulements. Kijk vervolgens uit naar het bordje ‘Rang Cap-aux-Oies’. Neem dit weggetje en rijd 2 kilometer richting de rivier. Sla linksaf bij het bord ‘Plage’. Rij nog 1,2 kilometer verder tot een kleine parkeerplaats bij het spoor. Het strand ligt op slechts 1/2 kilometer lopen naar links.

Adresgegevens

Adres

Cap-aux-Oies
Quebec
Canada

Navigatieadres

Google coördinaten
47.5038, -70.2293
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website