Naaktstrand Praia do Salgado

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Praia do Salgado ligt op een 2 kilometer lang zandstrand bij het plaatsje Famalicão (N242) tussen Nazaré en S. Martinho. Het onofficiële naaktstrand bevindt zich aan de noordkant, vlakbij een hoog duin.

Bereikbaarheid Naaktstrand Praia do Salgado

Je komt in het plaatsje Famalicão via de EN 242, neem daar de westelijke afslag richting Salgado en houdt links aan bij de kerk. Blijf de borden richting Salgado volgen tot de weg vrijwel aan het strand eindigt in een parkeerterrein.  Loop bijna 1 kilometer langs het stand richting het noorden, op dit rustiger deel vindt incidenteel naaktrecreatie plaats. Loop je verder dan stuit je op de riviermonding van de Rio Alcobaça.

Naaktstrand Praia do Salgado in Portugal door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
R. do Turista 1
2450-027 Salgado
Portugal
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
39.54767091612843, -9.11149408560309
map Open kaart