Naaktstrand Praia das Cabanas Velhas

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Praia das Cabanas Velhas is een ongeveer 200 meter lang zand strand dat aan de oostelijke kant overgaat in kiezels onder een hoge rotspartij. Je bent daar meer beschut voor de wind en dit deel wordt gebruikt door naakte zonaanbidders die hier worden gedoogd. Dit stuk van het strand is echter ook favoriet bij vissers. Het is in het algemeen geen druk strand hoewel Portugese families ook steeds vaker deze plek weten te vinden. Overigens kan de oceaan hier onstuimig zijn en onder water liggen veel rotsen. Voorzichtigheid is geboden wanneer je hier gaat zwemmen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Praia das Cabanas Velhas

Naaktstrand Praia das Cabanas Velhas ligt ten westen van Lagos, neem de EN 125 richting Vila do Bispo. Neem bij stoplichten de afslag richting Burgau (naar rechts maar op de verkapte rotonde ga je direct links) over de M537-2. In het centrum van Burgau ga je rechtsaf richting Cabana Velhas en na ruim 1 kilometer sla je linksaf bij het bord “Cabanas Velhas”, een gravel pad. Volg dit pad omlaag richting de oceaan. Je parkeert aan het einde en dat is vrijwel op het strand. Loop op het strand naar het oosten (links).

Naaktstrand Praia das Cabanas Velhas in Portugal door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Praia Cabanas Velhas 210
8650-210 Budens
Zuid
Faro
Portugal

Navigatieadres

Google coördinaten
37.06565638504376, -8.795087334459982
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website