Naaktstrand Praia da Ursa

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Praia da Ursa ligt in een natuurpark van Sintra-Cascais, dichtbij de toeristische hotspot Cabo da Roca. Het strand is lastig toegankelijk, maar de natuurlijke schoonheid en ongereptheid ervan zijn overweldigend. Bij Praia da Ursa ligt ook een bij klimmers populaire klif. Naaktstrand Praia da Ursa ligt 200 meter noordelijk hiervan.

Bereikbaarheid Naaktstrand Praia da Ursa

Volg vanaf de N247 de route naar Cabo da Roca. Een paar honderd meter voor de parkeerplaats bij de Cabo da Roca lopen enkele onverharde paden vanaf de asfaltweg over de kliffen richting de noordelijke gelegen stranden waaronder Praia da Ursa, bijvoorbeeld het voor auto’s afgesloten pad dat begint bij de bushalte. Het is steile afdaling naar het strand, de meeste toeristen blijven boven op de kliffen.

Cabo da Roca is ook bereikbaar met bus.

Naaktstrand Praia da Ursa in Portugal door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Estrada do Cabo da Roca
2705-001 Colares
Sintra
Lissabon
Portugal
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
38.79067478440628, -9.492328641812374
map Open kaart