Naaktstrand Praia do Rodanho

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Ten zuiden van Viana, op de N13, tussen Cabedelo en Amorosa. Schoon en geïsoleerd, puur karakter. Tussen de parkeerplaats en het strand ligt een smal sparrenbos. Het naaktstrand is erg winderig.

Het Naaktstrand Praia do Rodanho heeft een aanzienlijk uitgebreid wit zandstrand met mooie begroeiing. Dit is een naaktstrand, waardoor het vrij rustig is. Het mooie duinlandschap wordt tegenwoordig behoorlijk beschermd door lange houten doorgangen die naar het zandgebied leidt en waar je kunt genieten van de bijzondere flora en fauna.

Faciliteiten Naaktstrand Praia do Rodanho

Je kunt rekenen op goede strandfaciliteiten, zoals toiletten, douches, restaurants, parkeren.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Viana do Castelo
Portugal
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
41.667422, -8.824683
map Open kaart