Naaktstrand Praia do Pinho

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid

Beschrijving

Algemene informatie over Naaktstrand Praia do Pinho

Naaktstrand Praia do Pinho is het eerste naaktstrand van Brazilië. Dit strand staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid én de levensfilosofie van de mensen die er naartoe gaan. De zee vormt hier natuurlijke zwembaden op het strand en je vindt er verschillende bars en restaurants in de omgeving. Je vindt Naaktstrand Praia do Pinho in de stad Balneário Camboriú, ongeveer 80 km van de hoofdstad Florianopolis.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Praia do Pinho in Brazilië?

Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Help anderen met jouw ervaring over dit naaktstrand

Bijna iedereen op onze website kijkt eerst naar de beoordeling van een blootlocatie voordat ze deze bezoeken. Dus daarom zouden we je willen vragen of je misschien een review over de door jou bezochte blootlocatie(s) zou willen schrijven? Wie weet help jij zo iemand bij het maken van zijn/haar keuze! Je kunt een review achterlaten onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Avenida Rodesindo Pavan
SC, 88334-020 Balneário Camboriú
Brazilië

Navigatieadres

Google coördinaten
-27.021112, -48.575833
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website
https://www.praiadopinho.com.br/nudismo/