Naaktstrand Praia Tembaba

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Natuurwater
  • Beschutte ligging
  • Officieel naaktstrand
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het naaktstrand Praia Tembaba in Brazilië ligt tussen Joao Pessoa en Recife (ongeveer een half uur rijden ten zuiden van Joao Pessoa). Er is wel een auto nodig om dit strand te bezoeken maar er is voldoende parkeergelegenheid bij de toegang van het strand.

Eerst moet je over een textielstrand lopen (ongeveer 150 meter) met een restaurant en een winkeltje, vervolgens over en klein heuveltje, een paar meter omhoog (bij de toegang is controle, jaarkaart NFN is het toegangsbewijs).

Aan de andere zijde van het heuveltje is een gelegenheid om de kleding uit te doen en dan is er 500 meter strand met ook weer een restaurantje met een paar eenvoudige “hutjes” waar ook overnacht kan worden. Na die 500 meter zijn er nog een paar kleine baaitjes waar je ook naakt van het strand kunt genieten.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
58322-000 Conde - State of Paraíba
Brazilië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-7.365344, -34.798028
map Open kaart