Naaktstrand Praia Tembaba

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Natuurwater
  • Beschutte ligging
  • Officieel naaktstrand
  • Gratis toegang

Beschrijving

Het naaktstrand Praia Tembaba in Brazilië ligt tussen Joao Pessoa en Recife (ongeveer een half uur rijden ten zuiden van Joao Pessoa). Er is wel een auto nodig om dit strand te bezoeken maar er is voldoende parkeergelegenheid bij de toegang van het strand.

Eerst moet je over een textielstrand lopen (ongeveer 150 meter) met een restaurant en een winkeltje, vervolgens over en klein heuveltje, een paar meter omhoog (bij de toegang is controle, jaarkaart NFN is het toegangsbewijs).

Aan de andere zijde van het heuveltje is een gelegenheid om de kleding uit te doen en dan is er 500 meter strand met ook weer een restaurantje met een paar eenvoudige “hutjes” waar ook overnacht kan worden. Na die 500 meter zijn er nog een paar kleine baaitjes waar je ook naakt van het strand kunt genieten.

Adresgegevens

Adres

58322-000 Conde - State of Paraíba
Brazilië

Navigatieadres

Google coördinaten
-7.365344, -34.798028
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website