Naaktstrand Praia Barra Seca

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Praia Barra Seca is een officieel naaktstrand van 2km lengte in Brazilië. Aan de randen van het naaktstrand vind je een clothing optional zone, voordat het naaktstrand overgaat in het textielstrand. Barra Seca is het enige naaktstrand in de staat Espirito Santo en het tweede dat wordt erkend als officieel naaktstrand in de regio Zuidoost in Brazilië. Het is gelegen in de gemeente São Mateus, 60 km ten noorden van de stad Linhares, aan de noordkust van de staat.

Heb jij foto’s van naaktstrand Naaktstrand Praia Barra Seca in Brazilië?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Linhares
Brazilie
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-19.0898702, -39.7401284
map Open kaart