Naaktstrand Praia Barra Seca

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee

Beschrijving

Naaktstrand Praia Barra Seca is een officieel naaktstrand van 2km lengte in Brazilië. Aan de randen van het naaktstrand vind je een clothing optional zone, voordat het naaktstrand overgaat in het textielstrand. Barra Seca is het enige naaktstrand in de staat Espirito Santo en het tweede dat wordt erkend als officieel naaktstrand in de regio Zuidoost in Brazilië. Het is gelegen in de gemeente São Mateus, 60 km ten noorden van de stad Linhares, aan de noordkust van de staat.

Heb jij foto’s van naaktstrand Naaktstrand Praia Barra Seca in Brazilië?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

Adresgegevens

Adres

Linhares
Brazilie

Navigatieadres

Google coördinaten
-19.0898702, -39.7401284
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website