Naaktstrand Massarandupió

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Gratis toegang

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Massarandupió is een rustig naaktstrand in de Nordeste (Linha Verde) in Brazilie. Op 93 kilometer van Salvador, tussen Entre-Rois, erkend door de naturistenvereniging Bahiana. Het is een mooi strand, met achter het strand nog een duingebied, dat je bereikt door een smalle kreek te doorkruisen. Bekijk hier een filmpje van een bezoeker.

Heb jij foto’s van naaktstrand Naaktstrand Massarandupió in Brazilie?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Linha Verde
Brazilie
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-12.3177662, -37.8497375
map Open kaart