Naaktstrand Massarandupió

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Gratis toegang

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid

Beschrijving

Naaktstrand Massarandupió is een rustig naaktstrand in de Nordeste (Linha Verde) in Brazilie. Op 93 kilometer van Salvador, tussen Entre-Rois, erkend door de naturistenvereniging Bahiana. Het is een mooi strand, met achter het strand nog een duingebied, dat je bereikt door een smalle kreek te doorkruisen. Bekijk hier een filmpje van een bezoeker.

Heb jij foto’s van naaktstrand Naaktstrand Massarandupió in Brazilie?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

 

Adresgegevens

Adres

Linha Verde
Brazilië

Navigatieadres

Google coördinaten
-12.3177662, -37.8497375
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website