Naaktstrand Praia do monte Velho

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Praia do monte Velho (lokaal ook bekend als Praia da Vacaria) ligt vlakbij Santo André, tussen de lagunes van Santo Andre en Sancha. Het ligt ook in de buurt van het naturistencamping ‘Monte Naturista O Barao’ en is makkelijk toegankelijk. Er is parkeergelegenheid. Het naaktstrand ligt ten zuiden van de strandopgang.

Adresgegevens

Adres

Santo André
Portugal

Navigatieadres

Google coördinaten
38.0758, -8.8134
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website