Naaktstrand Praia da Figueira

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Praia da Figueira is bij eb een prachtig strand. Aan zowel oost- als westkant zijn op natuurlijke wijze talloze grotten in de rost ontstaan.

Bereikbaarheid Naaktstrand Praia da Figueira

Naaktstrand Praia da Figueira ligt ten westen van Lagos, neem de EN 125 richting Vila do Bispo. Neem op een rotonde de afslag richting (Forte da) Figueira. Na 400 meter, in het centrum van Figueira, ga je rechtsaf richting (Forte da) Figueira. Dit is een kleine zijweg in de bebouwing direct na een zebrapad en net voor de bushalte, de borden staan pas in die weg zelf! Volg deze R. Praia da Figueira over 700 meter tot een onverhard parkeerterrein aan de rechterkant vlak voordat de weg verboden voor auto’s wordt. Vervolg de weg te voet om na 500 meter op het strand te komen.

Naaktstrand Praia da Figueira in Portugal door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

R. Praia da Figueira
Budens
Zuid
Portugal

Navigatieadres

Google coördinaten
37.055784654628894, -8.854535887135912
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website