Naaktstrand Praia da Murração

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Praia da Murração is een zandstrand gelegen in een kleine baai, omgeven door kliffen, waar naaktrecreatie wordt gedoogd. Er komen hier soms complete Portugese families maar dit strand is meestal het domein van naturisten en avontuurlijke kampeerders. Het ligt erg afgelegen en om er te komen is op zich al een avontuur. Aan deze kust kun je grote golfen verwachten met gevaarlijke stromingen. Daardoor is dit niet het beste strand om de oceaan in te duiken of om met de kinderen te poedelen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Praia da Murração

Naaktstrand Praia da Murração is te bereiken vanaf de EN-120 weg, gelegen in het noorden van Vila do Bispo, naast het windpark. Je komt aan het strand door over enkele kilometers onverharde (en ongemarkeerde) wegen te volgen. Waarschijnlijk niet voor de ongeoefende bestuurders.

Naaktstrand Praia da Murração in Portugal door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Vila do Bispo
Faro
Portugal

Navigatieadres

Google coördinaten
37.155244476251525, -8.909028649641037
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website