Naaktstrand Playa El Confital

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV

Beschrijving

Naaktstrand Playa El Confital ligt op Gran Canaria. De inwoners noemen het “El Cabezón Negro”. Het strand bevindt zich in het noordoosten van het eiland. Het is het eerste naaktstrand in een hoofdstad als Las Palmas. Het strand bevindt zich op een schiereiland met de naam La Isleta. Het is de verlenging van het gekende Playa de las Canteras. Er is een afgebakende zone voor naaktrecreanten ( Zona Recomendada Naturista). Het strand is ongeveer 180 meter lang. Het bestaat uit goudkleurig zand en rotsen waarop hier en daar grote stenen platen zijn geplaatst. In 2012 heeft El Confital van Europa de Blauwe Vlag ontvangen voor een milieuvriendelijk en zeer net strand. Het kan er soms zeer druk zijn omdat door de zeestroming het hier ook geschikt is voor surfers.

Bereikbaarheid Naaktstrand Playa El Confital

Naakstrand Playa El Confital is gemakkelijk bereikbaar met de auto of te voet. Met de bus ( guagua ) kun je vanuit Las Palmas (San Telmo) het strand van El Confital bereiken met de nrs 12 of L1. Deze bus rijdt iedere 10 minuten. De tijd bus en te voet tot aan het strand is ongeveer 40 minuten.

Heb jij Naaktstrand Playa El Confital in Spanje bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Spanje. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Gran Canaria
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
28.151154, -15.423184
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website