Naaktstrand Playa Naturista de Playa Marina

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Officieel naaktstrand
 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Kiezelstrand
 • Gratis toegang
 • Bereikbaar per OV
 • Parkeren op < 1 km
 • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

 • Eetgelegenheid
 • Toilet
 • Verhuur ligbedden en parasols

Beschrijving

Naaktstrand Playa Naturista de Playa Marina ligt zo’n 5 kilometer zuidelijk van Fuengirola (en zo’n 25 kilometer zuidelijk van Torremolinos) naast de bebouwing van Playa Marina. Het enkele honderden meters lange zand/kiezel strand wordt omschreven als gezellig en sfeervol met een mix van voornamelijk ongeklede bezoekers. Aan het strand kun je eten bij de strandtent (hier mag je ook bloot komen). Verhuur van strandstoelen in het seizoen. Wel waterschoenen nodig en voorzichtig het water in want er zijn veel rotsen op de bodem. De bovengelegen snelweg hoor je wel.

Bereikbaarheid Naaktstrand Playa Naturista de Playa Marina

Met de auto kun je Naaktstrand Playa Naturista de Playa Marina bereiken via de kustweg A7 vanuit Fuengirola richting Marbella. Neem de afrit van Playa Marina en parkeer aan de parallelweg. Neem de voetgangersbrug over de A7 en daal via de trap af naar de zee. Je loopt dan direct het strand op bij het bord Playa Nudista.

De bus stopt ook naast de voetgangersbrug.

Heb jij Naaktstrand Playa Naturista de Playa Marina in Spanje bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Ctra. Cádiz Variante 1
29649 Las Lagunas de Mijas, Málaga, Spanje
Málaga
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
36.506799598731234, -4.6508520914706395
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website