Naaktstrand PGs Udde – Stockholm

Kenmerken

Algemeen

  • Natuurwater
  • Bereikbaar per OV

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand PGs Udde – Stockholm Zweden is rotsachtig strand (niet erg geschikt voor kinderen) aan de noordzijde van het meer van Källtorp in Nacka. Vanuit Slussen neemt u de bus tot aan de halte “Hellasgården”. Vervolgens loop je nog circa 5 min langs het meer. Er is vers drinkwater, een toilet en afvalverwerking bij “Hellasgården”, evenals een café.

Heb jij Naaktstrand PGs Udde – Stockholm in Zweden bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Zweden. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
131 33 Nacka
Stockholm
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
59.4390, 18.2161
map Open kaart