Naaktstrand Ågesta

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Officieel naaktstrand
  • Bereikbaar per OV

Beschrijving

Naaktstrand Ågesta

Dit fraaie zandstrand is geschikt voor de kleintjes en ligt aan de uiterste zuidkant van het meer van Magelungen in de buurt van Farsta en Södertörn. Je kunt er picknicken, barbecueën, eten kopen, er zijn speeltuinen en er zijn schone toiletten.  Kortom: echt een plek voor het hele gezin. Ågesta is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer: Met buslijn 742 of 833 naar Rödmossevägen of de metro tot de halte Farsta Strand. Daarvandaan is het nog 500 m lopen.

Adresgegevens

Adres

Stockholm
Stockholm
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
59.1361, 18.0584
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
0046 (0)8 74 66 886
Website
https://www.scandinavianaturist.org/EOS/en/node/69