Naaktstrand Säby Träsk – Vaxholm

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Natuurwater
  • Kiezelstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Säby Träsk – Vaxholm ligt aan een meertje langs de weg (274) naar Vaxholm in Zweden.

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
Je neemt buslijn 670 van de Technische Universiteit naar “Pollacktorp”. Je loopt bij de halte circa 600 m terug en slaat daar linksaf.

Bereikbaarheid Auto:
Als je met de auto bent, parkeer dan niet langs de weg dicht bij het meer als je apring-tickets wilt vermijden. Er is een mogelijkheid om een ​​paar honderd meter ten oosten van de weg te parkeren, voordat je het pad bereikt dat naar het meer leidt. De ingang van het meer is ongeveer 1,4 km na het passeren van het weggetje richting Åkersberga.

Dit is een rotsstrand zonder voorzieningen zoals drinkwater, vuilnisbakken of toiletten. Het strand is niet geschikt voor kleine kinderen.

Adresgegevens

Adres

Stockholm
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
59.4390, 18.2161
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website