Naaktstrand Säby Träsk – Vaxholm

Kenmerken

Algemeen

  • Natuurwater
  • Kiezelstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Säby Träsk – Vaxholm ligt aan een meertje langs de weg (274) naar Vaxholm in Zweden.

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
Je neemt buslijn 670 van de Technische Universiteit naar “Pollacktorp”. Je loopt bij de halte circa 600 m terug en slaat daar linksaf.

Bereikbaarheid Auto:
Als je met de auto bent, parkeer dan niet langs de weg dicht bij het meer als je apring-tickets wilt vermijden. Er is een mogelijkheid om een ​​paar honderd meter ten oosten van de weg te parkeren, voordat je het pad bereikt dat naar het meer leidt. De ingang van het meer is ongeveer 1,4 km na het passeren van het weggetje richting Åkersberga.

Dit is een rotsstrand zonder voorzieningen zoals drinkwater, vuilnisbakken of toiletten. Het strand is niet geschikt voor kleine kinderen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Stockholm
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
59.4390, 18.2161
map Open kaart