Naaktstrand Palmer River

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Natuurwater
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Palmer River (of Rivière Palmer) in Quebec in Canada ligt zoals de naam al zegt aan de rivier Palmer bij de plaats Ste-Agathe-de-Lotbinière (Chaudière-Appalaches). Het is een klein naaktstrand, dat wordt gedoogd.

Bereikbaarheid Naaktstrand Palmer River

Naaktstrand Palmer River Ligging bereik je door de snelweg 20 te nemen. Verlaat deze via afslag 278, richting Laurier Station. Neem de 271 (zuid) richting Saint-Flavien. Rijd door de dorpen Saint-Flavien en Dosquet naar het dorp Sainte-Agathe. Sla in Sainte-Agathe rechtsaf op het kruispunt met de Rue Gosford. Rijd nog 4 kilometer door tot het bord dat de overdekte brug aangeeft. Neem deze weg links. Rijd nog 2 kilometer door richting Camping de la Plage. Laat de eerste camping rechts liggen (gemeentecamping) en rijd door naar de tweede camping (Camping de la Plage), links van je, vlak voor de overdekte brug. Neem de weg naar de parkeerplaats van de camping (betaal $5 parkeergeld aan het begin van de weg of bij de receptie van de camping). Neem de stenen trap tussen de ingang en de receptie die rechtstreeks naar het kleine naturistenstrand gaat. De trap ligt op een kleine honderd meter van het gebouw van de receptie van de camping.

Heb jij foto’s van naaktstrand  Palmer River in Canada?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Ste-Agathe-de-Lotbinière
Quebec
Canada
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
46.3312, -71.4155
map Open kaart