Naaktstrand Okapulco

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Gratis toegang

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Okapulco in Canada is het meest bekende en populaire naaktstrand van Quebec dat al meer dan 20 jaar bezocht wordt door naturisten. Vaste bezoekers van dit strand zorgen zelf voor het onderhoud en verzekeren een aangename, geborgen sfeer.
Faciliteiten ter plekke: volleybalveldje, WC, (betaalde) douches, picknicktafels, drinkwater, snackbar, fietsenstalling. Er is een Facebookpagina met informatie en foto’s van bezoekers.

Bereikbaarheid Naaktstrand Okapulco

Naaktstrand Okapulco bereik je via Parc d’Oka via snelweg 640 richting Saint-Eustache. De ingang van het park ligt aan het eind van de snelweg. Volg vanaf de ingang de borden naar het openbare strand. Het naaktstrand ligt aan het eind van het openbare strand, ofwel links van je als je naar het water kijkt. Het is wel even lopen langs het strand: ongeveer 1,2 kilometer vanaf de laatste parkeerplaats aan de linkerkant.

Heb jij foto’s van naaktstrand Okapulco in Quebec in Canada?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
2020 Chemin d'Oka
Oka
Quebec
Canada
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
45.4707, -74.0197
map Open kaart