Naaktstrand Boom Défense

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Boom Défense in Canada wordt niet erg druk bezocht, maar vaste bezoekers weten dit strand vaak te vinden. Het Nationale Park Forillon ligt niet ver van dit strand.

Bereikbaarheid Naaktstrand Boom Défense

Neem vanuit Gaspé de 132 richting Percé. Sla na ongeveer 6 kilometer linksaf de Rue Alexander in. Deze straat gaat naar een kleine parkeerplaats op ongeveer een kilometer onderaan een heuvel. Loop vanaf hier naar het niet-naturistenstrand, steek een beek over en je bent er.

Adresgegevens

Adres

Gaspé
Quebec
Canada

Navigatieadres

Google coördinaten
48.8277, -64.4051
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website