Naaktstrand Kalvøya

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Zandstrand
  • Bereikbaar per OV
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Toilet

Beschrijving

Naaktstrand Kalvøya is een officiële naaktstrand (zand) en ligt tegenover de kunstacademie van Henie-Onstad ten zuidwesten van Oslo.

Bereikbaarheid Naaktstrand Kalvøya

Vanuit Sandvika kom je via een hangbrug voor voetgangers op het strand. Verder stoppen hier regelmatig trams en bussen. Vanaf het station is het 20 minuten lopen naar het naaktstrand. Met de auto neem je de E18 naar Sandvika en je volgt de borden Kadettangen. Het strand is geschikt voor kinderen.

Adresgegevens

Adres

Oslo
Noorwegen

Navigatieadres

Google coördinaten
59.886273, 10.544931
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website