Naaktstrand Langøyene

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Langøyene ligt op een eiland in de haven van Oslo. NB: Het zuidelijke deel van het eiland is voor naturisten. Er zijn kampeermogelijkheden (max. 2 dagen)

Bereikbaarheid Naaktstrand Langøyene

Het strand is bereikbaar met veerpont 94 vanaf Vippetangen in de haven van Oslo. Let op: de haven biedt weinig parkeergelegenheid. We raden je aan om buslijn 60 te nemen (het kaartje is zowel voor de veerpunt als voor de bus geldig). Meer informatie over de ferries kun je hier nalezen. Vanaf de boot is het ongeveer 10 minuten lopen naar het naaktstrand.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Oslo
Noorwegen
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
59.870703, 10.718198
map Open kaart