Naaktstrand Fyresdal Stikkjevika

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Zandstrand
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Fyresdal Stikkjevika is een groot zandstrand naast een dennenbos. Het ligt aan de noordkant van het meer Fyresvatn. Je mag er ook gratis gratis kamperen (met een tent) voor 2 dagen. Of je mag je caravan parkeren in het bos naast het strand.

Bereikbaarheid Naaktstrand Fyresdal Stikkjevika

Toegang via de RN 355 richting Birtedalen. Ga naar Fyresdal via rijksweg 355. Ongeveer 1,5 km ten noorden van het centrum van Fyresdal (bij de luchthaven, 100 m ten zuiden van het Statoil-benzinestation) is er een weg die naar het westen gaat in de richting van Birtedalen. Volg deze weg ongeveer 1 km tot je bij de brug over de rivier komt. Sla vlak voor de brug linksaf de grindweg op. Na 30 meter splitst de weg zich. Ga rechts om direct naar het strand te gaan. Sla linksaf als je in het bos wilt parkeren.

Er is ook een busdienst naar Fyresdal vanuit Oslo en andere grote steden.

Adresgegevens

Adres

Oost
Noorwegen

Navigatieadres

Google coördinaten
59.199019, 8.065803
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website