Naaktstrand Hjertøya

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Beschrijving

Naaktstrand Hjertøya is een kiezelstrand op het eiland Hjertøya in de Moldefjord. Het strand is geschikt voor kinderen. Op het eiland ligt een visserijmuseum met enkele voorzieningen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Hjertøya

U kunt het strand per boot vanaf Molde bereiken (in de zomer vaart de boot regelmatig). De ferry legt aan bij het visserijmuseum op het eiland. Vanaf hier leidt een pad (150 m) naar het met borden aangegeven naaktstrand.

Heb jij Naaktstrand Hjertøya in Noorwegen bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Julsundvegen 6 (ferry)
6411 Molde
West
Noorwegen

Navigatieadres

Google coördinaten
62.715525755890226, 7.159250402307397
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website