Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen

6,6
Goed 10 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Grasveld
 • Natuurwater
 • Officieel naaktstrand
 • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

 • Toilet

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
 • Korting op activiteiten zoals workshops
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Het naaktstrand Kraaijenbergse Plassen ligt tussen plas 5 en 4 aan de kant van plas 4. Het naaktstrand is een afgescheiden terrein. Boten dienen minimaal 20 m van de oever voor anker te gaan.

Route:
Volg vanaf dorp Linden de borden Kraaijenbergse Plassen. Rijd door tot aan de Maasdijk. Sla linksaf naar de parkeerplaats. Het strand ligt in de buurt van de hoogspanningsleiding.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,6
  Ligging
  7,4
  Faciliteiten
  5
  Prijs / kwaliteit
  10
  Kindvriendelijkheid
  5,5
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  7,6
  Prettig Bloot recreëren
  7,3
  Geschikt voor mindervaliden
  3
  Eten en drinken
  4,3
  Staat van het sanitair
  2
6,8

Alleen maar mannen

Ik bezocht de locatie Met vrienden

Voor vrouwen voelt het ongemakkelijk omdat er alleen maar mannen waren. Ook kwam een "masseur" langs.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Prijs / kwaliteit
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  4

28 aug 2020 - Annelies

6,2

Mooie plek aan water

Ik bezocht de locatie Met partner

Mooie plek. Van de week 2 maal geweest met partner Goed onderhouden. Mooie plek. Kunt mooi bootjes kijken die dan weer terug kijken. Ligt aan fietsroute knooppunt 66. Foto is echt verouderd.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  4
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  6
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  2
  Prettig Bloot recreëren
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

01 jun 2020 - Laurens

veranderingen.

Ik bezocht de locatie Alleen

ik ben dit jaar meerdere malen geweest. en vind de foto op de pagina ook niet meer van tegenwoordig. ook de baggermachine is er niet meer. helaas de plezierjachten nog wel. er staat een dixie in het seizoen die toch met regelmaat wordt schoongemaakt. helaas is wel dat de toegangspaden achter op het terrein niet worden bijgehouden door de gemeente(of wie er dan ook voor verantwoordelijk voor is). helaas wordt de afrastering ook regelmatig gesloopt doordat de toegangspaden dus zijn volgroeid. verder is het er heerlijk vertoeven en schoon water.en een mooi uitzicht over het water. m.v.g peter

13 dec 2019 - peter tragter

5,3

Ik vind het jammer, dat er op dringerige mannetjes zijn, die gelijk voor je neus staan, en je te moeten aan randen, al ben je gekleed en al. Ik vind het vervelden om te moeten concluderen dat je niet aardig kunt zijn, omdat er enkele niet te vertrouwen zijn. Ik respecteer andere ook, maar zo word me respect naar dit soort gasten alleen maar minder.

  Ligging
  5
  Faciliteiten
  5
  Hygiëne
  6

01 sep 2018 - xander

5,5

als je in het water gaat loop je de voeten kapot. boten worden schoongemaakt voor je neus met een of ander goetje waar het water van gaat schuimen. en de zandwinning zal al gestopt zijn maar gaat gewoon door als de wind verkeerd staat krijg je al die Fijnstof van die zandboot fabriek binnen........

  Ligging
  4
  Hygiëne
  7

08 aug 2018 - ron

6,6

Door de afgelegen ligging komt er alleen publiek met de auto of fiets dat naakt recreëert. De enige faciliteit is een Dixi. Service en hygiëne in de vorm van grasmaaien en een afvalbak. Naakt een wandelingetje (rondje is 900m denk ik) maken in het aangelegen kleine natuurgebied vind ik prettig naakt recreëren. Geen geschikte plek voor kinderen en eten en drinken moet je zelf meenemen. In voorgaande beoordelingen wordt gesproken over de rare mannetjes" op het ligweide. De oorzaak van de aanwezigheid van deze mannen op de ligweide is het handelen van de gemeente. Deze doet er alles aan om een aangelegen stukje natuurgebied vrij te houden van naaktrecreatie door borden te plaatsen waarop staat aangegeven dat dit gebied alleen maar gekleed betreed mag worden. Dit gebied is naar mijn mening juist uitermate geschikt voor naaktrecreatie. Door struiken, bomen en water afgeschermd en fietsen is er niet toegestaan. De kans dat je iemand tegen komt die daar gekleed een wandeling maakt is bijzonder klein. Het gebied is te klein en afgelegen om een interessant wandelgebied te zijn. In dit gebied verbleven al sinds velen jaren o.a. de "rare mannetjes" en had niemand daar last van. Nu worden ze door de gemeente naar de ligweide gedwongen. De gemeente heeft nu de oude grote gele borden vervangen voor kleine groene borden waar o.a. op staat dat het verboden is om vanaf de oever van de ligweide te gaan zwemmen. Ik weet niet wat ze daarmee willen bereiken.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  7

14 apr 2017 - Tim

6,4

Op 21-06-2016 schreef "liefhebber" dat het terrein tegenwoordig gescheiden is, de rare mannetjes liggen achterin. Helaas kwam ik hier een paar weken geleden ook achter, de "mannen" spelen daar graag met zichzelf. De afgelopen dagen ben ik maar vooraan op het terrein gaan liggen zonnen, maar de Mannetjes zoeken het hele terrein af naar Soortgenoten. Vandaag 19-08-2016 in de middag was het een komen en gaan van deze rare gasten. Laten we hopen dat dit soort mensen wegblijven en dat de normale zonaanbidders gewoon kunnen blijven komen.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  5
  Eten en drinken
  5
  Kindvriendelijkheid
  6
  Prettig Bloot recreëren
  8

19 aug 2016 - G-J

10

Het is ook een beginnend naaktstrand, een gelegaliseerde ontmoetingsplek voor gelijkgestemde mensen. Dit omdat er in het verleden geen controle was en er inderdaad "rare mannetjes" mannen die mannen zochten overal naakt rond liepen. waar dames en andere mensen hun hond aan het uitlaten waren. en dit tot ongewilde onaangename confrontaties leidde. Nu is dat duidelijk gescheiden, vooraan is het naaktstrand en helemaal achterin kunnen de "rare mannetjes" recreëren.

  Ligging
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

21 jun 2016 - liefhebber

7,2

Een eenvoudige maar zeker prettig plek. De gemeente houdt het netjes bij en op drukkere dagen is er zelfs regelmatig politiecontrole tegen rare mannetjes.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  4
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

07 jun 2015 - Paul

6

Bossages rondom zijn volledig weggesnoeid. Er wordt momenteel flink gewerkt op een schuit, veel lawaaioverlast. Tijdelijk, mag ik aannemen. Doorgaans verder een rustig plekje om even te zonnen. Er zijn helemaal geen voorzieningen.

  Ligging
  4
  Hygiëne
  4
  Prettig Bloot recreëren
  10

03 jul 2014 - Wim

Contactinformatie

Adresgegevens
Lommerstraat 6, Linden
Cuijk
Noord-Brabant
Nederland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
51.74782, 5.80155
map Open kaart